Vegán narancsos sült tofu rizzsel
Nem eszel húst, de hiányolni szoktad a kínai szezámmagos csirkét? Vagy csak szeretnél kipróbálni egy könnyen elkészíthető, mégis izgalmas fogást? Ezt a receptet ne hagyd ki!
Nem eszel húst, de hiányolni szoktad a kínai szezámmagos csirkét? Vagy csak szeretnél kipróbálni egy könnyen elkészíthető, mégis izgalmas fogást? Ezt a receptet ne hagyd ki!
Ugye neked is meg van az a rengeteg zöldség hulladék ami keletkezik főzés során? Nos, van egy jó hírünk, ezek szinte mind újrahasznosíthatóak, legalább egyszer!
Talán nem én vagyok az egyetlen, akit eddig a pepecselős része tartott vissza a túrógombóc készítéstől. A hamis túrógombóc egy gyors és egyszerűbb változat, ami mégis nagyon finom.
Vadovszky Krisztiánnal, a Rabbit Chef’s alapítójával beszélgettünk, aki megtalálta a tökéletes megoldást arra, hogyan készítsünk éttermi szintű ételeket a természetben.
Vannak azok a lusta vasárnapok, amikor nincs kedvetek kimozdulni, de ettől még nem kell lemondanotok a bruncholás élményéről. Csináljatok otthon reggeli lakomát, mutatjuk miket készítsetek hozzá!
Bevallom, én is azok közé tartoztam, akik télen mandarint, banánt és hasonló déli gyümölcsöket fogyasztanak, mert azt gondoltam, itthon ilyenkor többnyire nem terem más pár zöldségnél. Mennyire nem volt igazam!
Nekem régen mindig az volt a gondom a salátákkal, hogy unalmassá váltak egy idő után, nem tudtam mivel dobjam fel őket. Aztán elkezdtem dresszingekkel kísérletezni, amik igazán sokat számítanak, ha jó kombinációt választunk!
Nem lehet úgy filmet vagy sorozatot nézni, hogy mellé nem ropogtatsz valamit. Ez így van és kész. Ha pedig szeretnél kevésbé egészségtelen, sőt jótékony hatású nasikat fogyasztani, olvass tovább.
Az idei volt az első karácsony, amikor én raktam össze a menüt, ami nem kis kihívás volt. Egyszerre kellett megfelelnem a finnyás családomnak (bocsi), és annak az utópisztikus elképzelésemnek, hogy idén alig hízok az ünnepek alatt. Jöjjön a recept ehhez!
Mennyi kenyeret eszünk naponta, hol vásároljuk és milyet? Csak fehér kenyérrel táplálkozunk, vagy inkább a változatosságra törekszünk? Próbálkozunk a magvas kenyerekkel és a rozskenyérrel? Tudjuk, hogy melyik kenyér az egészséges – esetleg mi magunk otthon sütjük azt?
Nem eszel húst, de hiányolni szoktad a kínai szezámmagos csirkét? Vagy csak szeretnél kipróbálni egy könnyen elkészíthető, mégis izgalmas fogást? Ezt a receptet ne hagyd ki!
Ugye neked is meg van az a rengeteg zöldség hulladék ami keletkezik főzés során? Nos, van egy jó hírünk, ezek szinte mind újrahasznosíthatóak, legalább egyszer!
Talán nem én vagyok az egyetlen, akit eddig a pepecselős része tartott vissza a túrógombóc készítéstől. A hamis túrógombóc egy gyors és egyszerűbb változat, ami mégis nagyon finom.
Vadovszky Krisztiánnal, a Rabbit Chef’s alapítójával beszélgettünk, aki megtalálta a tökéletes megoldást arra, hogyan készítsünk éttermi szintű ételeket a természetben.
Vannak azok a lusta vasárnapok, amikor nincs kedvetek kimozdulni, de ettől még nem kell lemondanotok a bruncholás élményéről. Csináljatok otthon reggeli lakomát, mutatjuk miket készítsetek hozzá!
Bevallom, én is azok közé tartoztam, akik télen mandarint, banánt és hasonló déli gyümölcsöket fogyasztanak, mert azt gondoltam, itthon ilyenkor többnyire nem terem más pár zöldségnél. Mennyire nem volt igazam!
Nekem régen mindig az volt a gondom a salátákkal, hogy unalmassá váltak egy idő után, nem tudtam mivel dobjam fel őket. Aztán elkezdtem dresszingekkel kísérletezni, amik igazán sokat számítanak, ha jó kombinációt választunk!
Nem lehet úgy filmet vagy sorozatot nézni, hogy mellé nem ropogtatsz valamit. Ez így van és kész. Ha pedig szeretnél kevésbé egészségtelen, sőt jótékony hatású nasikat fogyasztani, olvass tovább.
Az idei volt az első karácsony, amikor én raktam össze a menüt, ami nem kis kihívás volt. Egyszerre kellett megfelelnem a finnyás családomnak (bocsi), és annak az utópisztikus elképzelésemnek, hogy idén alig hízok az ünnepek alatt. Jöjjön a recept ehhez!
Mennyi kenyeret eszünk naponta, hol vásároljuk és milyet? Csak fehér kenyérrel táplálkozunk, vagy inkább a változatosságra törekszünk? Próbálkozunk a magvas kenyerekkel és a rozskenyérrel? Tudjuk, hogy melyik kenyér az egészséges – esetleg mi magunk otthon sütjük azt?