fbpx

Subject: Gasztronómia

chia puding recept

Chia puding recept

Ha már unod a zabkását, rántottát vagy a müzlit, itt egy chia puding recept, ami feldobja a reggeledet. Szerencsére már egyre több nyári gyümölccsel felturbózhatjuk, hogy igazán tápláló és finom legyen.

Tovább olvasok »
etikus kávézó

Etikus kávézó nyílt Óbudán

Etikus, és fenntartható módon beszerzett kávékülönlegességeket kínál Óbuda legújabb kávézója, a Daisuke Café & Wine, amelynek megnyitóján Litkai Gergely humorista, a fenntarthatóság elkötelezett híve is részt vett.

Tovább olvasok »

Berlin legjobb éttermei 2022

Második berlini utazásomat elkeresztelhetnénk hízókúrának! Ugyanis bár csak 2 éjszakát aludtunk ott, szinte a legtöbb időt étkezéssel töltöttük vegán fánk, udon leves, dumplingok és finom kávék társaságában.

Tovább olvasok »
babka

Vegán csokis babka 

A babka egy ikonikus zsidó édesség, ami Lengyelországból ered, majd a 19. században a diaszpóra idején terjedt el a világ különböző pontjain. A mai napig fontos része a zsidó gasztronómiának, amit egy picit minden nép másképp készít el.

Tovább olvasok »
chia puding recept

Chia puding recept

Ha már unod a zabkását, rántottát vagy a müzlit, itt egy chia puding recept, ami feldobja a reggeledet. Szerencsére már egyre több nyári gyümölccsel felturbózhatjuk, hogy igazán tápláló és finom legyen.

Tovább olvasok »
etikus kávézó

Etikus kávézó nyílt Óbudán

Etikus, és fenntartható módon beszerzett kávékülönlegességeket kínál Óbuda legújabb kávézója, a Daisuke Café & Wine, amelynek megnyitóján Litkai Gergely humorista, a fenntarthatóság elkötelezett híve is részt vett.

Tovább olvasok »

Berlin legjobb éttermei 2022

Második berlini utazásomat elkeresztelhetnénk hízókúrának! Ugyanis bár csak 2 éjszakát aludtunk ott, szinte a legtöbb időt étkezéssel töltöttük vegán fánk, udon leves, dumplingok és finom kávék társaságában.

Tovább olvasok »
babka

Vegán csokis babka 

A babka egy ikonikus zsidó édesség, ami Lengyelországból ered, majd a 19. században a diaszpóra idején terjedt el a világ különböző pontjain. A mai napig fontos része a zsidó gasztronómiának, amit egy picit minden nép másképp készít el.

Tovább olvasok »