fbpx

Fogadok, hogy nem fogod kitalálni, milyen tuti ajándékok vannak az ápolóknak!

Egy kis szuvenír tökéletes módja annak, hogy megmutasd valakinek, fontos neked. Ha ajándékot keresel egy számodra kedves ápolónak, gondolj egy praktikus apróságra, amivel kellemesebbé teheted az ügyeletben eltöltött idejét.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett együttműködés

Kifogytál az ötletekből? Cikkünkben teszünk pár tuti ajánlatot, hogy mivel lepj meg egy ápolót hálád jeléül vagy más alkalomra.

Bevált ajándékötletet keresel a kedvenc ápolód számára?

Gondolj valamire, amire szüksége lehet szolgálat közben. Lehet egy vicces póló, kötény, táska, párna, bögre, naptár vagy egy elegáns toll. Apró ajándékként persze egy doboz csokoládé, egy kosár édesség vagy egy jó könyv is beválhat, de amennyiben egy kicsit kreatívabb hullámra vágysz, akkor szörfölj fel a garibald.hu portálra, és fedezz fel pár értékes javaslatot azoknak a hozzád közel álló személyeknek, akik rendkívül felelősségteljes feladatokat látnak el az orvossal való együttműködés során. Dőlj hátra, és ismerd meg az ápolóknak dedikált ajándéktippeket, amiket kifejezetten a „személyre szabott” és „hasznos” titulusokkal ellátott kosárból szemezgettünk, és csupán egy díszes csomagolással kell gazdagítanod. Hidd el, ezzel biztosan olyan meglepetést készítesz, amely garantáltan tetszeni fog a megajándékozottnak, és örökre a szívébe zárja a neved.

Szeretnél köszönetet mondani egy nővérnek?

Ápolók – gyakran figyelmen kívül hagyjuk őket a minket kezelő orvosok javára, pedig a kényelmünk tőlük függ. Gondoskodnak rólunk, amikor kórházban vagyunk, segítenek a kezelések, műtétek után, és gyakran a családtagokat is pótolják a látogatási időn kívül. Kedvességük gyakran túlmutat kötelességükön. Ezért a hálánk sokszor nem ér véget azonnal a felépülés után. Szeretnénk megmutatni a nővéreknek, hogy nagyra értékeljük a segítségüket, és ezt bizony sokáig megőrizzük az emlékezetünkben. Hogy mi lehet a tökéletes ötlet egy ápolónak szóló lekötelezettség jeleként? Nézz szét a garibald.hu oldalon, és készíts neki egy perszonalizált, kifejezetten neki szóló ajándékot egy köszönőlap mellékelésével, amelyben háládat fejezed ki a gondoskodó segítségért. Az ilyen köszönet a törődésért egészen biztosan megérinti majd a gondozót.

Segítségre van szükséged a legtutibb ajándékok megtalálásához az ápolók számára?

Legyen szó háláról, karácsonyról, születésnapról vagy bármilyen más alkalomról, látogass el a garibald.hu webáruházba, ha a tökéletes ajándékot keresed egy ápoló számára. Amikor egy ilyen személynek vásárolsz ajándékot, mindig tartsd szem előtt a büdzsét. Ha a költségvetésed korlátozott, olyan ajándékot vegyél, amit megengedhetsz magadnak, és csatolj hozzá egy apró díszt vagy egy személyre szabott üzenetet. A legtöbb esetben egy ilyen szituációban az olcsóbb kaliberű, személyre szabott, kedves ajándékok ideálisak. Vannak, akik kifejezetten szeretnek olyan ajándékokat kapni, amelyeket valóban felhasználhatnak. Vedd figyelembe az illető körülményeit, jelenlegi állapotát, és azt, hogy mit szeret igazán, vagy mire van szüksége. Hacsak nem egy közeli barátról vagy családtagról van szó, ne vásárolj olyan ajándékot, amely túlmegy egy bizonyos határon, és a megajándékozottnak kellemetlen érzéseket okozhat.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32