fbpx

Médiaajánlat

Forrásunk a valóság

Célunk egy új színt vinni a médiába, melynek forrása és motivációja a valóság, hogy olvasóink magukra találjanak a történeteinkben. A személyes hangvétel mellett helyet kapnak könnyen fogyasztható stílusban olyan témák is, mint a társadalmi és környezeti problémákMinden hónapban egy adott témát járunk körbe. Eddig többek között test & lélek, nő, férfi, társadalmi felelősségvállalás, gyerekek, víz került fókuszba. Saját tapasztalataink mellett szakértők bevonásával ásunk mélyre a témakörökben. Továbbá gyakori, hogy az olvasóinkat kérjük meg arra, hogy osszák meg velünk élményeiket, majd azokat alapul véve készülnek cikkek.

Kiemelt rovatok

Közös ügyeink: Társadalomérzékenyítő cikkek, melyek többek között szociális és környezetvédelmi problémákra reflektálnak.

Életmód: Környezetvédelem, pszichológia, család és egészség témakörben írunk testről és lélekről. Valamint helyet kapnak eredeti személyiségek és ötletek a Divat&Szépség alrovat keretein belül.

Gasztronómia: Minden ember létszükséglete az étkezés, mi megismertetjük ennek kapcsán a minőséget.

Kisokos: Naprakész gazdasági információk, tudatos pénzügyi tippek fiatal felnőttek számára.

Kultúra & Szórakozás: A minket inspiráló kultúrát vesszük alapul ennél a rovatnál. Ezek a tartalmak könyvajánlók, filmajánlók mellett számos programokat is felsorakoztatnak.

Utazás: Külföldi és belföldi desztinációk, túraötletek és látnivalók bemutatása.

Csapat

Picture of Domján Júlia

Domján Júlia

Felelős szerkesztő

Általános iskolában 3. helyezett lettem egy országos írópályázaton, ami löketet adott ahhoz, hogy ebbe az irányba orientálódjak. Az írás azóta is velem van, és kitölti a munkától kezdve a szabadidőig a mindennapjaimat.

Picture of Heszler Ramóna

Heszler Ramóna

Főszerkesztő

Gyerekkorom óta meghatározó része az írás az életemnek, nekem ez az elsődleges önkifejezési formám.

Kommunikáció és Médiatudomány szakon végeztem, gyakorlatomat a 168óra magazinnál töltöttem, és innen nem volt megállás. Később számos életmóddal és közélettel foglalkozó online magazinnál voltam szerkesztő.

Picture of Taynai Dorottya

Taynai Dorottya

Felelős szerkesztő

Kicsi koromtól az írás a mindenem, szeretem azt hinni, ennek köze van ahhoz, hogy a Költészet napján születtem. Mindig regények írásán törtem a fejemet, gimiben pedig verseket és novellákat kezdtem írni. Egyértelmű volt, hogy az újságírás az én utam. Ebben a Marie Claire-nél töltött gyakornokságom után még biztosabb lettem, s ma már tudom, hogy írás nélkül nem is lenne teljes az életem.

Hirdetések és árak

LARGE LEADERBOARD

Minden oldal tetején megjelenő hirdetés

35.000 Ft+ ÁFA/ hét

HALFPAGE

Minden oldal jobb oldalán megjelenő hirdetés

30.000 Ft+ ÁFA/hét

LEADERBOLD

Kezdőoldalon Életmód rovat felett megjelenő hirdetés

25.000 Ft+ ÁFA/hét

ROADBLOCK

Cikken belül megjelenő hirdetés

35.000 Ft+ ÁFA/hét

Mobilos elhelyezések:

Minden oldal tetején 

Kezdőoldalon közepén 

Cikken belül 

További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS