Médiaajánlat

Forrásunk a valóság

A Kollektív Magazin egy könnyen fogyasztható, letisztult designnal rendelkező, online magazin. Hat főrovattal indult, célcsoportunk 18-45 közötti, Magyarországon élő személyek.
 
Rovataink objektíven, minden elfogultság nélkül, nem csak egy megadott életeseménybe vagy korszakba passzolnak, hanem megszólítanak mindenkit az említett korhatáron belül.

Célunk egy új színt vinni a médiába, aminek forrása és motivációja a valóság, hogy minden olvasónk magára találjon történeteinkben.

Kiemelt rovatok

Közös ügyeink: Társadalomérzékenyítő cikkek, melyek többek között szociális és környezetvédelmi problémákra reflektálnak.

Életmód: Környezetvédelem, pszichológia, család és egészség témakörben írunk testről és lélekről. Valamint helyet kapnak eredeti személyiségek és ötletek a Divat&Szépség alrovat keretein belül.

Gasztronómia: Minden ember létszükséglete az étkezés, mi megismertetjük ennek kapcsán a minőséget.

Kisokos: Naprakész gazdasági információk, tudatos pénzügyi tippek fiatal felnőttek számára.

Kultúra & Szórakozás: A minket inspiráló kultúrát vesszük alapul ennél a rovatnál. Ezek a tartalmak könyvajánlók, filmajánlók mellett számos programokat is felsorakoztatnak.

Utazás: Külföldi és belföldi desztinációk, túraötletek és látnivalók bemutatása.

Csapat

Domján Júlia

Domján Júlia

Felelős szerkesztő

Általános iskolában 3. helyezett lettem egy országos írópályázaton, ami löketet adott ahhoz, hogy ebbe az irányba orientálódjak. Az írás azóta is velem van, és kitölti a munkától kezdve a szabadidőig a mindennapjaimat.

Heszler Ramóna

Heszler Ramóna

Főszerkesztő

Gyerekkorom óta meghatározó része az írás az életemnek, nekem ez az elsődleges önkifejezési formám.

Kommunikáció és Médiatudomány szakon végeztem, gyakorlatomat a 168óra magazinnál töltöttem, és innen nem volt megállás. Később számos életmóddal és közélettel foglalkozó online magazinnál voltam szerkesztő.

Taynai Dorottya

Taynai Dorottya

Felelős szerkesztő

Kicsi koromtól az írás a mindenem, szeretem azt hinni, ennek köze van ahhoz, hogy a Költészet napján születtem. Mindig regények írásán törtem a fejemet, gimiben pedig verseket és novellákat kezdtem írni. Egyértelmű volt, hogy az újságírás az én utam. Ebben a Marie Claire-nél töltött gyakornokságom után még biztosabb lettem, s ma már tudom, hogy írás nélkül nem is lenne teljes az életem.

Katerina Kuzmina

Katerina Kuzmina

Marketing Manager

A modern generáció úgy nőtt fel, hogy a marketing egyenlő a megtévesztéssel. Éppen ezért munkámban a promóció kreatív és etikai megközelítést választom, annak érdekében, hogy bebizonyítsam ez a szektor nem gonosz, hanem a gazdaság motorja. 

Hirdetések és árak

Médiaajánlat

Fő banner headerben

30.000 Ft+ ÁFA/ hét

Médiaajánlat

Főoldali banner jobb oldalon

20.000 Ft+ ÁFA/hét

Médiaajánlat

Főoldali banner „Életmód” rovat felett

20.000 Ft+ ÁFA/hét

Médiaajánlat

Cikk tetején elhelyezett banner

20.000 Ft+ ÁFA/hét

Médiaajánlat

Cikk jobb oldalán lévő banner

15.000 Ft+ ÁFA/hét

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!