Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési nyilatkozat

A kollektivmagazin.hu oldal üzemeltetője a Kivinet Kft. (cím: 1053, Budapest, Veres Pálné u. 9. fszt 3.; adószám: 25983249-2-41) a továbbiakban mint Adatkezelő, a jelen nyilatkozat közzétételével tájékoztatja az oldal látogatóit, felhasználóit az általa kezelt személyes adatokról, azok kezelésének gyakorlatáról és az adatkezeléssel érintett személyek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

Az adatkezelő kijelenti, hogy a 2018. május 25-én életbe lépő EU Általános Adatvédelmi Rendeletet magára nézve kötelezőnek ismer el.

A kollektivmagazin.hu tárhely szolgáltatója a Kivinet Kft. (cím: 1053, Budapest, Veres Pálné u. 9. fszt 3.; adószám: 25983249-2-41)

Szolgáltatás

A kollektivmagazin.hu célja, hogy a honlapon a felhasználók részére életmód cikkeivel hasznos és időszerű információkat nyújtson, illetve szórakoztasson. A tartalomszolgáltatás során a Kollektív Magazin szerkesztett tartalmat tesz a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, más tartalomszolgáltatók általi tartalmakra mutató linkeket jelenít meg.

A kollektivmagazin.hu oldal nincs regisztrációhoz kötve, tartalma anélkül böngészhető, hogy a felhasználó megadná személyes adatait.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Facebook oldal

Online kapcsolatfelvételi lehetőség, hírekhez való hozzászólás, véleménynyilvánítás biztosítása, vállalkozás reklámozása, potenciális ügyfelek szerzése céljából üzemeltetett Facebook oldalunkon is találkozhatunk személyes adatokkal (név, hozzászólás), amelyekhez az érintett hozzájárulásával jutunk. Privát üzenetküldésre is van lehetőség, amelyeket csak a Facebook rendszere tárol, de az üzenetküldő kérésére azt bármikor töröljük.

Instagram oldal

Online kapcsolatfelvételi lehetőség, hírekhez való hozzászólás, véleménynyilvánítás biztosítása, vállalkozás reklámozása, potenciális ügyfelek szerzése céljából üzemeltetett Instagram oldalunkon is találkozhatunk személyes adatokkal (név, hozzászólás), amelyekhez az érintett hozzájárulásával jutunk. Privát üzenetküldésre is van lehetőség, amelyeket csak az Instagram rendszere tárol, de az üzenetküldő kérésére azt bármikor töröljük.

E-mail küldése

Ha a kapcsolatfelvételi e-mail címemre elektronikus levelet küld valaki, akkor látjuk az illető nevét és az e-mail címét. Azzal, hogy levelet küldtek nekünk, hozzájárulnak ahhoz, hogy lássuk ezeket a személyes adatokat. Amennyiben a levelezés után nem szeretné a levélküldő, hogy megjelenjenek ezek az adatok nálunk, kérésükre töröljük. Az e-mailekben megadott e-mail címek és nevek semmilyen más módom nem kerülnek tárolásra.

Analitika

A kollektivmagazin.hu weboldalon látogatottságelemző szolgáltatást használunk. Amennyiben a látogató/felhasználó nem kéri a nyomonkövetést, a google adatkezelési tájékoztatóját figyelmesen olvassa el:
https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=hu&ref_topic=1008008

Felhasználót tájékoztatjuk továbbá

  • azon jogáról, hogy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint az adathordozhatósághoz való jogáról,
  • a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához való jogáról, amely azonban nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét,
  • a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásához való jogáról.

Kapcsolati adatok

Bármilyen kérdés, probléma vagy leiratkozás esetén az alábbi elérhetőségeken van lehetőség a kapcsolatfelvételre: info@kollektivmagazin.hu