fbpx

Ünnepeld velünk a Kollektív Közösség 3. szülinapját

A Normafán egy erdei séta keretein belül kiszakadhatsz velünk város zajából, kapcsolódhatsz a természettel, az anyafölddel és ezáltal másokkal is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

3 éve indítottuk el a Kollektív Magazint, ami mára Kollektív Közösséggé alakult: nem is ünnepelhetnénk ezt a napot másképp, mint egy közösségi élménnyel!

Szabinával, a Slow Flow Walks alapítójával együtt, egy izgalmas délutáni programra invitálunk!

Mi vár rád az eseményen?

A Normafán egy erdei séta keretein belül kiszakadhatsz város zajából, kapcsolódhatsz a természettel, az anyafölddel és ezáltal másokkal is. A vezetett sétát követően pedig egy közös piknikre várunk téged, ahol finom fogások mellett érdekes közösségépítő gyakorlatokkal készülünk az önfeledt időtöltés érdekében.

Mi az a Slow Flow Walks?

A sétán tudatosan és jelenléttel vagyunk önmagunk és a természet irányába. Szabina, a Slow Flow Walks alapítója segíti a résztvevőket abban, hogy lelassuljanak és új szemszögből kapcsolódjanak a természethez.

A séták során érzékszervi és észlelési gyakorlatok segítségével szerető és gyöngéd kapcsolatot tudunk kialakítani a természettel

Az erdei séta menete: 

A vezetett séta csendben zajlik, a megosztó körök alkalmával van lehetőség beszélgetni: 

1. Ráhangolódás, földelés

2. Vizualizációs gyakorlat

3. Érzékszervi gyakorlat – Mezítlábas gyakorlat

4. Észlelési gyakorlatok – Energiaáramlás, Légzés, Növekedés

5. Vizualizációs gyakorlat

6. Megosztókör

Időpont: 2023. június 10. 15:00-17:30

Helyszín: gyülekező Normafa, Székelykapu

Az esemény regisztrációhoz kötött és becsületkasszás. Nagyon hálásak lennénk, ha pár ezer forinttal támogatnád a jövőbeli terveinket, amik többek között képzések, workshopok szervezése, illetve a honlapunk fejlesztése. Szeretnénk minél több és izgalmasabb lehetőséget létrehozni, amihez most te is hozzá tudsz járulni!

Regisztrálok

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32