fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A lakás berendezésekor számos problémát és akadályt kell elhárítanunk. Ilyen lehet a megfelelő bútorok beszerzése, az egységes és összhangot teremtő stílus és színpaletta megtalálása. Valamint ilyen probléma sokak számára, amennyiben a rendelkezésre álló tér kicsi. Hiszen ebben az esetben oda kell figyelnünk az apró részletekre és az egyedi megoldásokra.

A tárolás fontossága

Amikor kis térről beszélünk, a tárolás mindig a megoldás kulcsa. Hiszen minél praktikusabban és helytakarékosabban tudunk mindent elrendezni, annál több szabad felületünk marad. Mindez a zsúfoltságot is csökkenti, valamint optikailag nagyobbá és szellősebbé is teszi a helyiséget. 

A konyha esetében természetesen egy praktikus konyhai szekrény beszerzése az elsődleges. Az a saját preferenciáinkon múlik, hogy inkább az ajtós és polcos, vagy a fiókos megoldást részesítjük előnyben. 

Beépíthető megoldások

Sokat segíthet a helytakarékosság kialakításában a beépíthető megoldások alkalmazása. Ezt leghatékonyabban a hűtőszekrény és a fagyasztó konyhaszekrénybe történő beépítésével tudjuk megoldani. Mindez nem csak helytakarékos, hanem praktikus és stílusos is. 

Nappali és konyha egy légtérben

Amennyiben neked is viszonylag kis méretű a konyhád, érdemes lehet a nappalival egybenyitott megoldáson elgondolkodnod. Ebben az esetben ugyanis a nappali, az étkező, valamint maga a konyha is egy légtérben lesz.

Egyedi konyhaasztal megoldások

A konyha esetében az asztal foglalja el a központi helyet. Ennek elhelyezése nem a legegyszerűbb kis konyha esetében. Emiatt is lehet jó ötlet az egyedi megoldások között körülnéznünk. Ilyen lehet többek között egy lehajtható vagy egy toldható étkezőasztal. Ebben az esetben ugyanúgy beszerezhetünk nagyobb étkezőszékeket, ez nem fog problémát okozni. Akár az is megoldható lehet, hogy a kellően alacsony háttámlájú székeket szinte teljesen el tudunk rejteni az étkező asztal alatt – ezzel is spórolva a rendelkezésre álló térrel.

A fotó forrása: Photographee.eu – stock.adobe.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32