fbpx

Egészséges ételek az egész családnak egy szempillantás alatt

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Forradalmi eszköz a konyhák új kedvence    

Mostantól nem kérdés, hogy lehetséges-e gyorsan, finomat és táplálót készíteni, akár nagyobb mennyiségben is.  Megérkezett a forrólevegős sütők legújabb innovációja!

A mai modern, felgyorsult világban sokszor az olyan fontos dolgokra is kihívást jelent megteremteni az időt, mint az egészséges ételek készítése és azok elfogyasztása nyugodt körülmények között, akár egyedül, akár a családunk körében. Az időhiány különösen a családosoknak jelenthet nehézséget, de a fiatalok pörgős mindennapjaiban vagy az idősebbek lassabb életvitelében is megjelenhet az időhiány okozta szorongás.

Szerencsére van már megoldás arra, hogy akár nagyobb mennyiségben is készíthessünk gyors, ízletes és legfőképpen tápanyagdús ételeket, amelyekkel önmagunkat, a családunkat és a barátainkat is megörvendeztethetjük.

Az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert az airfryer, vagyis a kis légkeveréses készülék, amely kizárólag forró levegő segítségével teszi ellenállhatatlanná a benne készülő fogásokat. Egy jó airfryer nem csak megsüti az ételt, hanem akár grillez, pirit, újramelegít vagy aszal is. A kosárban egy ventilátor segítségével áramlik a forró levegő, ennek köszönhetően az ételek egyenletesen átsülnek, szinte teljesen olajmentesen. 

A forrólevegős sütőben készült ételek zsírtartalma pedig lényegesen alacsonyabb, mint a hagyományos módon készült fogásoké.

Meghódítja a magyar konyhákat az airfryer

„Már 2021 és 2022 között megháromszorozódott az érdeklődés a forrólevegős sütők iránt Magyarországon” – nyilatkozta korábban a Cosori Magyarország képviselője. “Egy nemrégiben készült felmérésből pedig az derült ki, hogy egyenesen tarol itthon ez az új konyhai technológia. Már több embernek van forrólevegős sütője (27 százalék), mint kenyérsütő gépe (19 százalék). „Az airfryereket legnagyobb arányban a 18-39 év közöttiek vásárolják, de meglepően sok 60 évnél idősebbnek is van otthon ilyen készüléke” – idézte fel Jankó Ádám, a Cosori Magyarország képviselője. A forrólevegős sütők körülbelül másfél évtizede jelentek meg a piacon és a technológia fejlődésének egyik ékes példája a Cosori Magyarország legújabb és legkomplexebb modellje, a Cosori Dual Blaze TwinFry forrólevegős sütő, mely az átlagon felüli, 10 literes kapacitással, az alsó-felső fűtőszállal, a sokoldalú funkcionalitással és a számtalan hazai és nemzetközi online recepttel segít, hogy a konyhában biztos, hogy minden úgy történjen, ahogyan mi szeretnénk!

„Volt szerencsém elsők között tesztelni a Cosori Dual Blaze TwinFry forrólevegős sütőt” – számolt be róla Sass Dani műsorvezető és professzionális gasztronómiai tartalomgyártó.  „Izgalmas dolog egy új modell érkezése, a megjelenése is lenyűgözött, ami nagy előny egy forrólevegős sütő esetében, hiszen a mindennapi használat miatt, kiemelt helyet kap a konyhámban. Nagyon tetszik a mérete, a hatalmas 10 literes kosár. Nálunk otthon a kényelem, a gyorsaság és a kiszámítható működés elengedhetetlen, mert elég mozgalmas napjaink vannak egy 2 éves kislány mellett, így sokszor nem a főzés kapja a legnagyobb hangsúlyt, miközben törekszünk a minőségi és változatos táplálkozásra. Lassan nem is lesz ránk szükség gasztroarcokra és a konyhai praktikáinkra sem, mert a forrólevegős sütő mindent elvégez helyettünk” – tette hozzá a Cosori Dual Blaze Twinfry nagykövete.

A Cosori Magyarország eddigi legkomplexebb forrólevegős sütője dupla fűtőszállal, széleskörű funkcionalitással és smart tulajdonságokkal teremti meg a legmodernebb sütési technológiát, hogy egészségesen, zavaró szagok nélkül és akár 85 %-kal kevesebb olaj felhasználásával, sokoldalúan készíthető élvezetes fogásokat tehessünk az asztalra.

A Cosori Magyarország kínálatában augusztus 1-jétől elérhető a Dual Blaze TwinFry forrólevegős sütő, melynek megjelenését egy exkluzív rendezvénnyel is megünneplik, ahol a meghívottak személyesen is megtekinthetik a legújabb modellt és informálódhatnak a márkáról. Az eseményen a Cosori Dual Blaze Twinfry nagykövete, Sass Dani készít majd változatos finomságokat az új konyhai eszköz segítségével.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32