fbpx

Egy zöldebb világért a The Sims 4 új kiegészítőjével

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nem véletlenül ma, a környezetvédelmi világnapon jött ki a The Sims 4 népszerű életszimulátor játéknak legújabb kiegészítője. A téma nem is lehetne aktuálisabb: ezúttal a környezettudatosságot helyezték fókuszba.

Az új kiegészítő az Eco Lifestyle nevet kapta, ahol a simekre új kalandok, életutak és karrierlehetőségek is várnak. Olyan újdonságokkal ismerkedhetnek meg a játékosok, mint a tetőre szerelhető napelem, szélerőművek vagy az újrahasznosított ruhák és bútorok. Cél, hogy egy olyan világot hozzanak létre, amely hosszútávon is élhető. Szervezhetünk a szomszédsággal közösen „zöld” akciókat, vagy növeszthetjük kertünket, ahol megtermelhetjük a szükséges gyümölcsöket, zöldségeket. Így, játék közben tanulhatjuk meg mi is, hogy kicsiben ugyan, de hogyan is kellene működnie egy ideális világnak, miközben magát a gondolkodásmódot is közelebb hozza mindenkihez.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32