fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A magyar sorozatot tavaly indították útnak, és hamar nagy siker lett. Ez köszönhető a nagyszerű, sokak által szeretett színészgárdának, és az elképesztően aranyos gyerekeknek, akik játszanak a Mintaapákban. Idén azonban úgy tűnik akár véget is érhet a sztori!

Pár hónapja röppent fel az első színész cseréjének híre, miszerint Fenyő Iván karakterét, az exfocista, pizzéria tulajdonos Gézát hamarosan valaki más fogja játszani. Már ennek sem örültek a rajongók, de akkor még senki sem sejtette, hogy egy lavina indult útjára. Várhatóan az új Géza Kamarás Iván lesz, de most már az is kezd kérdéses lenni, hogy egyáltalán lehet-e folytatni a sorozatot, hiszen egyre többen lépnek vissza belőle.

Még szinte fel sem dolgoztuk a hírt, hogy Ivánt lecserélik egy másik Ivánra, mikor jött a következő bejelentés, ezúttal Szabó Kimmel Tamástól. Tegnap Instagram sztoriban tájékoztatta követőit, hogy ő sem folytatja a Mintaapákat, sajnos búcsúznia kell.

Innentől kezdett egészen gyanússá válni ez a szituáció, mert egy embert még esetleg lecserélnek egy sorozatban, különböző okokból kifolyólag, de amikor már rövid időn belül ketten lépnek ki az már felvet kérdéseket.

Mielőtt azonban felocsúdhattunk volna, ma reggel Kovács Patrícia Facebook oldalán egy posztban bejelentette, hogy számára is véget ér a Mintaapák sorozatban Linda szerepének alakítása:

#ittavégefusselvéle
Szép volt, igazán sokat jelentett nekem ez a produkció, hittem benne sokáig és mégis jobbnak láttam, hogy ne vegyek részt a folytatásban. Nem tudok és nem is fogok belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy nem kezdem el forgatni a Mintaapák második évadát. Tudom, hogy sokan szerettétek, igazán köszönöm a sok figyelmes szeretetet. Találkozunk majd új kalandokban! #semmisemtörténikvéletlenül #ígyleszmostjó
A bejegyzés szövege, csak teljes terjedelmében közölhető!”

Ezek után mindenki jogosan feltételezheti, hogy valami nagyon nincsen rendben a sorozat háza táján. A színészek azonban diplomatikusak, részletek nem derültek még ki, így egyelőre várjuk a fejleményeket.

Annyi azonban biztos, hogy ha ezek után még folytatják a sorozatot, sok rajongótól esnek el, mert az eddigi 90 rész alatt mind nagyon megszerettük ezeket a karaktereket. Hiába Dani cukisága, ezek nélkül a színészek nélkül már nem lesz az igazi a Mintaapák!

Frissítés!

Úgy néz ki tényleg valami komoly dolog húzódik a háttérben, ugyanis Klem Viktor is kiszállt!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=198229678312006&id=113303373471304

Borítókép forrása: Tv2.hu

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32