fbpx

Hogy kezeljem a pénzügyeimet? 5 legjobb blog a témában

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nem kell mindenkinek tőzsdecápává válnia, de a pénzügyek ismerete elkerülhetetlen manapság. Mibe fektess be, mi a helyzet a hitelekkel, lakásvásárlással és még sorolhatnám. Ha szeretnél képben lenni, és még akár plusz pénzt is keresni, akkor most ajánlunk neked pár oldalt, blogot, ahol hasznos tippeket, tanácsokat kaphatsz pénzügyi, befektetési témában.

  1. Money Under 30

Ehhez ugyan szükséges angoltudás, és főként a fiatalfelnőtteket célozza meg a blog, de bárki találhat számára hasznos információkat rajta. Minden olyan pénzügyi kérdésre választ kapunk, ami csak érdekelhet egy életét most kezdő fiatalt: lakás és autóvásárlás, hitelezési útmutató.  Nagyon hasznos és naprakész információk, amiket ha megfogadsz és a saját képedre formálod, még jól is kijöhetsz egy nehéz helyzetből.

  1. Szendrei Ádám blogja

Hazánkban is találunk számos olyan hiteles és hozzáértő embert a témában, aki hasznos tippekkel tud ellátni minket, ráadásul a magyarországi viszonyokra reflektálva.  Ezen a blogon a kezdőtől, a haladóig mindenki megtalálja a számára szükséges tartalmat. Ismeretterjesztő és alapozó anyagok, valamint egy kialakult, többszáz fős csapat segíti egymást a felmerülő pénzügyi kérdésekben.

  1. Get Rich Slowly

Újra külföldi vizekre evezünk. Ezen a blogon hasznos tanácsokat kapunk, hogyan építsünk vagyont idővel, mindezt egy egyszerű és követhető terv segítségével. Elképesztően sok cikk és tartalom vár itt téged befektetési témában és pénzkereseti lehetőségekről. Olyan tudást sajátíthatsz el a személyes pénzügyiddel kapcsolatban, amit valóban tudsz majd kamatoztatni a jövőben.

  1. Maradok a pénzemnél

Ezt a magyar blogot talán kicsivel többen ismerik, még ha nem is jártasak pénzügyi témában. Ez ugyanis az egyik legismertebb és legjobb tesztblog. Nagyon sok terméket kipróbáltak már, így adva egy képet a felhasználok számára, mégis mire érdemes költeni a pénzüket.  Ha szeretnél okosabban, tudatosabban vásárolni és nem csak kidobni a pénzed az ablakon, akkor mindenképpen nézz körül az oldalukon!

  1. Papszt Kriszta blogja

Ha valami igazán személyre szabott és közvetlen pénzügyi tanácsadásra vágysz, akkor itt a helyed. Kriszta az egyik legjobb mentor, akinél nem csak pénzügyi tudatosságunk, de még személyiségünk is fejlődhet. Kaphatunk itt élethelyzetre szabott pénzügyi tanácsadást, és olyan kurzust is, ahol megtudhatjuk, hogy csináljunk jövedelmet a saját ötletünkből.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32