fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az egykori first-lady, aki oly sok nő példaképévé vált az elmúlt években, most úgy döntött, megosztja gondolatait a társadalmainkat érintő mély problémákkal kapcsolatban a nagyközönséggel.

A produkciós cégnek, amit Michelle és Barack Obama alapított, ez lesz az első közös projektje a Spotify-al, és bíznak benne, hogy ez több éves partnerséget jelent majd a jövőben. De miről is fognak szólni a beszélgetések? A sajtóközlemények szerint mély, és személyes témák fognak előkerülni, azzal a céllal, hogy az emberek lássák, mekkora hatással bír, ha felvállaljuk sebezhetőségünket, és hangot adunk a számunkra nagy jelentőséggel bíró problémáknak.

Maga Michelle Obama így fogalmazott:

„My hope is that this series can be a place to explore meaningful topics together and sort through so many of the questions we’re all trying to answer in our own lives,”

„Reményeim szerint ez a sorozat lesz az a hely, ahol közösen tárhatunk fel és oldhatunk meg olyan fontos ügyeket, melyekre mindannyian régóta keressük a megoldásokat a saját életeinkben is.”

„Perhaps most of all, I hope this podcast will help listeners open up new conversations—and hard conversations—with the people who matter most to them. That’s how we can build more understanding and empathy for one another.”

„Talán a legnagyobb reménységem az, a podcastot illetően, hogy ennek hatására az emberek mernek majd beszélgetni egymással olyan témákról is, amikről egyébként nagyon nehezen nyílnának meg. Mert azt gondolom, hogy ez a módja annak, hogy az emberek megértőbbek legyenek, és egy kicsit több empátiát mutassanak társaik felé.”

Annyit még elárultak, hogy a mostanában felmerülő problémákról, mint a az elmúlt hónapokban kialakult karantén helyzet, és a rasszizmusról is szó esik majd. Ha téged is érdekelnek a beszélgetések, akkor július 29-én állj készenlétben, ugyanis akkor jön ki az első rész Michelle Obama podcast sorozatából!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32