fbpx

Fenntartható és természetes: Bárány Napok

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Neked sem mindegy honnan érkezik az a bizonyos hús a tányérodra? Ha te is a fenntartható, természetes és minőségi húsfogyasztásban hiszel, ráadásul kifejezetten kedveled a juh és kecske húst is, akkor az augusztus 7-8. között megrendezett Bárány Napok a neked való esemény. Idén 47 étterem csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, köztük például a Makk Hetes budai étterem is, amelynek amúgy is szívügye a minőségi ételek felszolgálása.

Mi is az a Bárány Napok?

Ez a kezdeményezés Európai Uniós támogatással jöhetett létre, és az idei év lesz a harmadik ilyen rendezvény. Célja, hogy népszerűsítse a juh-és kecskehús fogyasztást, illetve a fenntartható és természetes húskészítményeket is igyekszik újra pozícionálni.

A kezdeményezéshez csatlakozó éttermek ezen a két napon változatos és minőségi bárányhúsos ételeket szolgálnak fel. Ez a hétköznapokban kissé mellőzött húsfajta bizony nagyon finom és változatosan elkészíthető, így a két nap végére, biztosan mindenki legalább egy kicsit közelebb kerül hozzá.

A budapesti Makk Hetes étterem is csatlakozott ehhez az eseményhez, akik egy igazi családias helyet üzemeltetnek a Kiss János altábornagy utcában. Csodás környezet, kellemes terasz és mindig finom, minőségi ételek várnak minket a hét többi napján is, azonban most kifejezetten érdekes menüvel készülnek a vendégnek.

A Bárány Napok keretein belül, például bárány kebabbal és báránysülttel várják a vendégeket, mindezt pedig grillezett padlizsánnal és paradicsommal kínálják.

Aki szeretné jobban megismerni ezt a húsfajtát, illetve valóban minőségi ételeket akar kóstolni, az ne hagyja ki ezt a rendezvényt idén sem.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör