fbpx

Szeptember utolsó hétvégéjén rendezik az Eleven Ősz programsorozatot

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Galéria- és műteremlátogatással, alkotóműhelyekkel és sétákkal is várja az érdeklődőket az Eleven Ősz programsorozat szeptember 25-én és 26-án a budapesti Bartók Béla úton, Budapesten.

Az utca műhelyeiben táskát és képeslapot készíthetnek a résztvevők, akiket napközben kulturális séták, este pedig koncertek várják a szabadtéren és a belső terekben.

A Faur Zsófi Galériában Pixeltest 1. címmel Benyovszky Szűcs-Domonkos bemutatkozó kiállítása, a Három Hét Galériában pedig Zahra Fuladvand iráni művész tárlata lesz látható – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Gang Színház Az új lakó címmel tart rendhagyó előadást, játékokkal és kvízzel vár mindenkit az Óvóhely Kultúrbunker, a Kiss Áron Magyar Játék Társaság és a Hadik Irodalmi Kávéház. A Kredenc Műterem eco-ékszerek készítésére, a Pagony workshopokra invitálja a látogatókat. Folytatódik az 1 Művész 1 Porta elnevezésű kezdeményezés is, a fesztivál idejére az utca szolgáltatói egy-egy művész bemutatkozására adnak lehetőséget.

A tízéves Irodalmi Szalon és Újbuda közös irodalmi sétát indít az Eleven Ősz Fesztiválon debütálva, amely a kerület nevezetes helyszíneit, történeteket és a hozzájuk kapcsolódó irodalmi műveket mutatja be. A séta résztvevői bejárhatják az irodalmilag fontos helyszíneket, egy-egy állomáson találkozhatnak vendégekkel, műveket hallgathatnak és rejtvényes kvízeket oldhatnak meg.

A fesztivál látogatói kuponfüzetet vásárolva ismerhetik meg az utca gasztronómia kínálatát, művészeti workshopokon és előadások vehetnek részt. A KEG Sörházban söralapanyagot lehet készíteni, a Bor és Kézművesben pedig borkóstolóval egybekötött játékot rendeznek.

A Bartók Béla út ünnepét, az Eleven Őszt a Kulturális Tizenegy Egyesület szervezi.

Forrás: MTI

Borítókép forrása: Eleven ŐSZ 2020 – Eleven KulTúra Facebook borítókép

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32