fbpx

Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép Verseny

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A C3 Alapítvány tizennyolcadik alkalommal hirdeti meg fiataloknak szóló versenyét. A tavalyi nyertes pályaművek, a hangvezérlésű müzliautomata, a vakokat segítő „okosbot” és A hárfa eredete kalevala-animáció sikerei után idén is várják a kreatív, innovatív alkotásokat a 19 éven aluli korosztálytól. Az idei nyertes művek kiállításra kerülnek!

A versenyre bármilyen önálló alkotással lehet jelentkezni, ami informatikai megoldással készült: lehet animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilapplikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!

Egy versenyző több pályaművel is nevezhet egyénileg, vagy csapatban – nevezési díj nélkül –, Magyarországról és a határon túlról is. A díjakról szakmai zsűri dönt, a nyertesek pedig ösztöndíjakat és ajándékutalványokat nyerhetnek, valamint részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató budapesti kiállításon is.

A verseny határideje: 2020. szeptember 28. éjfél.

További információ és nevezés a verseny honlapján:  www.verseny.c3.hu

MILYEN PROJEKTEKKEL LEHET NYERNI A <19 VERSENYEN?

A verseny 2019-es, tavalyi díjazottjai között volt olyan chatbot, ami Messenger üzenetben mondja el neked, hogy mi lesz az ebédmenü és mikor lesz nyári szünet, vagy egy vidéki község hivatalos honlapja, amit egy 13 éves fiú fejlesztett. Díjat kapott a hangvezérléses müzliautomata, a disztopikus platformjáték és több profi animáció is.

Részletek: www.verseny.c3.hu/2019/#nyertesek/

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32