fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A fennmaradás érdekében a színházak is igyekeznek új megoldásokkal előrukkolni, reagálva a kialakult helyzetre. Néhányan elindították online előadássorozataikat, amihez szép lassan a többiek is csatlakoztak, hiszen épphogy elkezdődött az évad, valahogyan muszáj bevételt produkálniuk.

Ebben segíthetjük most őket mi is, ráadásul az otthonunk melegéből. Ha te is szeretsz színházba járni, ne add fel most sem ezt a hobbidat! A következő online előadásokot tudod megnézni a következő napokban, a jegyvásárlásoddal pedig támogathatod kedvenc színházadat. Sőt ha áthívod egy-két barátodat akkor egyben a hétvégi program is meg van.

Hatan pizsamában

A Színház TV és a Játékszín összefogásának eredményeképpen tekinthetjük meg ma este Bernard és Jacqueline mókás történetét. A házaspár franciaországi nyaralójába várja vendégeit, akik valójában a szeretőik, de erről egymással kapcsolatban nem tudnak. Na meg persze a további váratlan vendégekről sem, akik belebonyolódnak ebbe az amúgy sem egyszerű szerelmi négyszögbe! Nincs is jobb szórakozás ezen a szürke csütörtöki estén, mint Hajdú Steve alakítását nézni, ami egyenlő a két órányi tömény jó kedvvel. Bővebb információt az előadásról itt találtok.

Hallgatni akartam

A Vígszínház ezúttal Márai Sándor művét mutatja be, ezzel kicsit komolyabb vizekre evezünk. A darab az Anschluss történelmi eseményével kezdődik, és bemutatja az író azt követő tíz évét, egészen addig a pontig, míg végül úgy döntött, emigrál. Akik szombat este szeretnének egy ugyan kevésbé vidám, ám annál zseniálisabb előadást végignézni Hegedűs D. Géza főszereplésével, nekik teljes szívből ajánljuk a Hallgatni akartamot. Az eseményt itt találjátok.

Lee Jung In: Addiction // Függőség

Vasárnap a Bethlen téri színház a kortárs tánc világába kalauzol el minket a koreai származású koreográfus, Lee Jung jóvoltából. Darabja, a Függőség egy olyan életet mutat be, ahol minden nap küzdelem a boldogságért, a fennmaradásért. Továbbá egy tudatosságtól mentes, csupán szenvedélyből, vagy ösztönből létező életet, azt, hogyan jut valaki előre azzal, hogy mindenkin átgázol. Az érdekes koreográfiát vasárnap láthatjuk, erről bővebben itt.

Jeanne d’Arc

A Katona József Színház december 10-én elhozza nekünk az egykori hősnő történetét. A 19 éves hősnőét, akinek mégis meg kellett halnia. Az színmű ennek okait boncolgatja. Vajon miért vetette meg egy ország pont azt a nőt, akinek győzelmet köszönhet? Politikai vagy ideológiai okokból netán? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a darab Mészáros Blanka, Dankó István és Elek Ferenc főszereplésével. Részleteket pedig itt találtok róla.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32