fbpx

Másodszor végzett a Croodék folytatása a mozis toplista élén Észak-Amerikában

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Croodék: Egy új kor című animációs film megtartotta vezető helyét az észak-amerikai mozikban, ehhez 4,4 millió dolláros (1,3 milliárd forint) jegyárbevétel is elég volt – írta meg a Variety.com.

A Croodék folytatásában az őskori család biztonságosabb otthont keres, de az új helyen egy másik családdal találják szemben magukat. A filmet a magyar nézők 2021 februárjától láthatják majd.

Jelenleg az észak-amerikai mozik kevesebb mint 40 százaléka van nyitva az új koronavírus okozta világjárvány miatt.

Hét évvel ezelőtt a Croodék első epizódja az első két hetében 89 millió dollárt hozott, akkor 4046 moziban adtak el jegyeket ennyiért.

Egy évvel ezelőtt ugyanezen a hétvégén a Jégvarázs 2. vezette a sikerlistát 35,2 millió dollárral, három héttel a debütálása után.

A második helyet a Half Brothers című vígjáték szerezte meg mindössze 720 ezer dolláros jegyárbevételével a bemutató hétvégéjén, a harmadik a Freaky című horror lett 460 ezer dollárral.

Az All My Life című romantikus dráma érkezett a negyedik helyre 350 ezer dolláros jegyárbevételével 970 moziból.

Kilencedik hete játsszák már Robert De Niro Nagypapa hadműveletét, amely ezen a hétvégén ötödik lett, 329 ezer dollárért váltottak rá jegyet 1285 moziban.

Forrás: MTI.

Borítókép: a.news.yahoo.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32