fbpx

Online követhető január 11-én a Szent Efrém Férfikar koncertje

A Szent Efrém Férfikar Orientale lumen sorozatának első hangversenyét 2021. január 11-én online követheti a közönség.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

 Kertesi Ingrid operaénekessel az ortodox karácsony ünnepéhez kapcsolódó műsort állított össze a Szent Efrém Férfikar. A műsorban bizánci szerzők, Bubnó Tamás feldolgozásában megszólaló kárpátaljai kántálások és nagy orosz mesterek művei is megszólalnak, valamint a nyugati egyházzenei kultúra két emblematikus művét, Mozart Ave Verumját és César Franck Panis Angelicusát is előadják.    

 A jubileumi, 10. évfolyamába lépő sorozat első koncertjén a Virtuózok 2020-as évadának 13 éves tehetsége, Marosz Ajna is közreműködik – közölte az együttes az MTI-vel.   

  Az online közvetítés 2021. január 11-én 19.30-tól élőben és ingyenesen követhető a Szent Efrém Férfikar hivatalos Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján. Az Orientale lumen koncerteken szokásos közös éneklés sem marad el, ezúttal mindenki otthon, családja körében énekelhet együtt Kertesi Ingriddel és a Szent Efrém Férfikar énekeseivel.

Forrás: MTI

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32