fbpx

Kevésbé csöpögős, romantikus filmek Valentin-napra

Szívesen néznétek valami filmet a szerelem ünnepnapján, de nem tudtok közös nevezőre jutni? Hoztunk néhány ötletet, amik nem teljesen a tipikus csöpögős, bugyuta rom-komok, de azért akad bennük bőven érzelmi szál. Ajánljuk pároknak, barátnőknek, szingliknek egyaránt!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Love, Rosie – Ahol a szivárvány véget ér

Rosie és Alex gyerekkoruk óta elválaszthatatlan legjobb barátok. Ám Rosie 18. szülinapján történik valami, ami megváltoztatja a dolgokat. És ha mindez nem bonyolította volna meg a történteket eléggé, a lány teherbe esik egy egyéjszakás kaland következtében. Alexnek azonban nem meri elmondani, mi történik vele. Így szép lassan eltávolodnak egymástól, és Rosie évekig tartja titkát legjobb barátja elől. A titkok és a hazugságok azonban előbb vagy utóbb, de kiderülnek. Vajon sikerül megmenteni barátságukat ezek után?

The art of getting by – Rokonlelkek

George a maga módján lázadó tinédzser nem áll túl jól a jegyeit illetően, és úgy összességében sem sok minden érdekli. Az órák nagy részét azzal tölti, hogy rajzolgat a füzetébe. Aztán megismerkedik Sallyvel, a tetőteraszon titokban dohányzó iskolatársával, és barátságot kötnek. George ezután feladatául kapja az iskolában, hogy egy öregdiák mellé szegődjön, aki történetesen festő. A fiút egyre jobban érdekli a művészet, és mindeközben az Emma Roberts által alakított Sally is, ám kibontakozó szerelme a lány iránt nem biztos, hogy viszonzott…

In your eyes

Zoe Kazant talán kevesen ismerik, pedig színészi játéka egyáltalán nem elhanyagolható! Ebben a filmben a főszereplő Rebecca Portert alakítja, aki egy közel sem boldog házasságban éli mindennapjait. Gyerekkora óta olyan furcsa dolgok történnek vele, mint például az, hogy úgy érzi, összeköttetésben lenne valaki mással. Így gyakran megbélyegezték azzal, hogy nem normális. Egy nap aztán kiderül, hogy a fejében élő személy valójában nagyon is létezik, csupán a kontinens másik oldalán él. A telepatikus kapcsolat ezután egyre szorosabbá válik, a kérdés csupán az, lesz-e lehetőségük valaha találkozni?

You instead – Inkább te

A You Instead egy zenei fesztiválon játszódó történet, ami úgy kezdődik, hogy két zenekar elkezdi egymást ócsárolni. Egy titokzatos idegen, akiről feltételezik, hogy a szervezők közé tartozik, büntetésből összebilincseli a két banda frontembereit, Morello-t és Adam-et. Itt kezdődnek a bonyodalmak. Hiszen hogyan tartsa meg koncertjét a két fellépő, ha magukkal kell rángatniuk a másikat? Arról nem beszélve, hogy párjaik sem nézik túl jó szemmel a dolgot.

Stuck in love – Bízz a szerelemben

A szerelem minden korosztályt elér, a Stuck in love három generáció boldogságát és küszködéseit mutatja be. Egy tönkrement házasság, egy bizalmatlan egyetemista, és egy félénk kamasz története ez, ami nem csak a szerelem hullámvölgyeit mutatja be, hanem szól az írói hivatás különböző színtereiről, a megbocsájtásról és a bizalomról is. A színészgárdában pedig szerepel Lily Collins és Jennifer Conelly is, akiket már biztosan ti is ismertek!

+1 How to be single – Hogyan legyünk szinglik

Ha pedig eleged van a romantikából és szeretnél egy jót nevetni Rebel Wilson humoros jelenetein, akkor nézd meg a How to be single-t! Dakota Johnson, az az Alice szakít egyetemi szerelmével és bekerül a new york-i szinglik forgatagába, ahol nővére, új barátnője és egy bár állandó vendége, Lucy próbálnak eligazodni a szerelem útvesztőjében. Ám időközben rájönnek, talán nem is ez a legfontosabb dolog jelenleg az életükben.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32