fbpx

Varázslatos kültéri esküvőhelyszínek

Közeleg az esküvőszezon és vele járó lázas készülődés. A házasulandó pároknak azonban továbbra sincs könnyű dolga, hiszen a tilalmak megnehezítik a szervezést. Négy kültéri helyszínt hoztunk nektek, ahol a későbbiekben is biztonságosan ünnepelhettek.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Babérliget kúria

A Somogy megyei Polányban található kincsesdoboz ötvözi a rusztikus vonásokat és a fényűző eleganciát. A parkosított birtokon minden megtalálható, ami egy esküvőhöz szükséges: szertartás a lombos fák alatt, az árnyas kertben, ami biztosítja a meghitt hangulatot. Vacsora és buli a kúria előtt, vagy a kertben felállított fehérre festett fa dizájn pavilonban. Pihenés a szőlősor mellett, és másnap ejtőzés a kültéri jakuzziban, vagy a medence partján. A Babérliget az ottalvó vendégek számára is tökéletes kikapcsolódást nyújt. A szobák, az étkező mind a vidéki hangulatot idézik egy kis letisztult, modern csavarral. Gasztronómia szempontjából pedig a „termelőtől az asztalig” elvet vallják, ennek fényében az alapanyagok nagy részét igyekeznek helyi termelőktől beszerezni, az ételek tekintetében pedig a hagyományos ízek találkoznak a mediterrán ízekkel. További információkat itt találtok.

Szent András kastély

Dunaföldvár mellett, Bölcskén található a Szent András kastély, aminek parkjában állva egy filmben érezhetjük magunkat. Apró kis kápolnája gyönyörű háttere lehet a szabadban kimondott dupla igennek, de nem ez az egyetlen különlegessége a helyszínnek. Akik erdei esküvőről álmodtak, ők sem fognak csalódni, hiszen a terület gazdag fás részekben, így tökéletes a fényfüzéres, természetközeli szertartásokhoz is. A vacsorát pedig szintén tölthetjük a szabadban, a kastély előtt elterülő hatalmas placc tökéletes arra, hogy nagy számú vendégsereget is befogadjon. Az impozáns épület pedig elegáns hátteret biztosít a lagzihoz. Gasztronómiai különlegesség pedig mindehhez a kastély pezsgőpincészete és az általuk biztosított kávé kóstoló, ami az esküvő másnapján biztosan mindenki számára nagyon kedvező programnak fog tűnni. a továbbiakért kattintsatok ide.

Öreg Tölgy Kastély-Fogadó

A Budapest szomszédságában található birtokra lépve egy egészen másik világban találjuk magunkat. A hatalmas lombos fák, a kis tavacska, mellette az apró, oszlopos épülettel, és a rusztikus fogadó együtt elképesztő látványt nyújtanak. Ahogy az ember a képeket nézi, lelki szemei előtt már látja az esküvője minden helyszínét. Ahogy a borostyánnal benőtt kastélyból kilép a kertbe és a tavacska partján kimondja az igent, majd a szeretteivel közösen, a fákra aggatott lámpások meghitt fénye alatt elfogyasztja az ünnepi vacsorát. Ennél talán nem is kell több a nagy napon! A részletekről itt tájékozódhattok.

Haraszthy pincészet

Etyeken az Öreghegyen található ez az igazán fenséges helyszín, ahol minden az eleganciáról és az ízléses fényűzésről szól, kiváló borok mellett. A hatalmas épített, üvegezett pavilon tökéletes a vendégek fogadására, és mivel oldalai nyithatóak, ezért úgy érezhetjük vacsora közben is, mintha a szabadban lennénk. A parkosított birtok, a medence és a panoráma pedig gondoskodik róla, hogy megfelelő hangulatban teljen az itt eltöltött idő. Gasztronómia szempontjából a pincészethez tartozó Matador étterem áll az ifjú pár rendelkezésére, ahol mindenféle ínyencséget kérhetnek a szerelmesek, és természetesen a jó minőségű borból sem lesz hiány! Ráadásul lehetőség van a helyszín saját fotósát is igénybe venni a nagy nap alkalmából! További információkat itt találtok.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32