fbpx

ÍRÓI PÁLYÁZAT a magyar költészet napja alkalmából

Titokban verselgetsz? Akad pár kétsorosod? Esetleg szeretsz hosszabb szövegeket írni? Ne rejtegesd tovább őket a fiókban, vegyél részt a Magyar költészet napja alkalmából szervezett felhívásunkon.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Szeretnénk lehetőséget adni mindenkinek, aki szeret írni, hiszen mi magunk is saját bőrön tapasztaljuk a publikálás adta jó élményeket, visszajelzéseket. Éppen ezért hirdettük meg ezt a felhívást a 21. Század Kiadó, Bookline, Poket Zsebkönyvek, Régikönyvek.hu és Zabella Zine támogatásával.

Küldd el nekünk április 4-én éjfélig „Újrakezdés és tavasz” témában irodalmi műfajtól független írásos alkotásodat az info@kollektivmagazin.hu email címre. Egyetlen kitétel, hogy hosszúsága ne legyen több mint 500 szó!

A beküldött szövegekből az 5 legkreatívabbat közzétesszük Facebook és Instagram oldalunkon április 7-én 12:00-kor, és ebből az a három, amelyik a két platformon összesen a legtöbb lájkot gyűjti április 11-én 12:00-ig, publikálva lesz a weboldalunkon. 

Továbbá a három nyertes szerző az alábbi nyereménycsomagokban részesül:

Legtöbb lájkot kapott: 12.180 ft értékű könyvcsomag

Második legtöbb lájkot kapott: 9840 ft értékű könyvcsomag

Harmadik legtöbb lájkot kapott: 4639 ft értékű könyvcsomag

További információk:

A felhívást a Kollektív Magazin szervezi.

A felhívást támogatja: 21. Század Kiadó, Bookline, POKET zsebkönyvek, Régikönyvek.hu, Zabella Zine

A nevezéssel a Szerző elismeri, hogy a www.kollektivmagazin.hu Szerzői jogi tájékoztatójában foglaltakat tudomásul vette és elfogadta.

A határidők változtatásának jogát fenntartjuk.

Médiapartnerünk a pályázat népszerűsítésében a PályázatMenedzser.hu

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32