fbpx

Újratervező a Brain Bar csatornáján

Az elmúlt egy év nagyon sok embert elgondolkoztatott saját életével, és talán legfőképpen a karrierjével kapcsolatban. Éppen ezért a lehető legjobbkor jött most a Brainbar induló sorozata, az Újratervező.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nagy Ildi közel két éve dolgozik a Brain bar berkeiben, korábban pedig megfordult még a CNN-nél is. Hogy miért beszélek róla? Mert az Újratervező című, áprilisban indult sorozatnak ő a főszereplője, és meg kell hagyni, remekül csinálja! A Brain bar küldetése egyébként is mindig az volt, hogy elgondolkodtassa az embereket, inspirálja, és lökést adjon a terveik megvalósításához. Nos, az Újratervezőben Ildi pont ezt a küldetést folytatja, és ezt nem is tehette volna jobb időpontban. A vírus és a pandémia a legtöbb ember életébe hatalmas változásokat hozott, sokan kerültek mentálisan vagy karrierjük szempontjából a legmélyebb gödör aljára, ahonnan nem feltétlenül tudják, hogyan mászhatnának ki. Az Újratervező mankó lehet számukra, vagy bárkinek, aki úgy érzi megrekedt, vagy egyszerűen csak váltani szeretne.

Miről szól pontosan az Újratervező?

Mindenről is. Viccet félretéve, tényleg elég részletesen belemegy a sorozat abba, hogyan tervezzük újra az életünket. Az első részben Ildi a nulladik lépésről beszél, hogy milyen könyveket érdemes elolvasnunk, melyik alkalmazások segíthetnek nekünk a rendszerezésben, és milyen befolyással van például a sport a hatékonyságunkra. Utóbbit bizonyítván, Ildi is elment egy jó kis szigetkörre, hogy elmesélje tapasztalatait. Nem mellesleg pedig én magam is felálltam a videó után és felhúztam a futócipőt pár kilométer erejéig, szóval azt hiszem megtette hatását az epizód! Mindezeken túl pedig egy tanácsadóval is beszélget Ildi a minket érő stresszről, és ennek legyőzéséről.

A második rész a tanulást helyezi a középpontba, főszereplőnk szót ejt az online tanfolyamokról, azok kiválasztásának módjairól, és ezúttal is beszélget egy szakértővel, akivel a felnőttként tanulás művészetét vitatják meg. Majd két nagy újrakezdővel is vált pár szót, hogy jutottak el oda, ahol jelenleg vannak. Megjelent egyébként ezzel kapcsolatban az Újratervezők különkiadása, ahol pontosan ilyen sikersztorik kerülnek terítékre, interjúk formájában, hogy ezzel is inspirálják a nézőket.

A harmadik rész eddig a személyes kedvencem, ebben Ildi annak jár utána, hogy milyen hatással van social media megjelenésünk egy állás megpályázása során, hogy mit néz meg egy HR-es az önéletrajzunkban, és azon kívül. Valamint Ildi saját Linkedin profilját egy tanácsadó segítségével átnézik, mi az, ami hasznos lehet ezen a felületen, hogy személyes márkánkat megfelelően építsük. További tanácsokért a témában műsorvezetőnk a UI dizájner Szabó Matyihoz, és az egykori légiutas kísérő, ma már Tik Tok influenszer Sápi Vivienhez fordult.

A hetente frissülő Újratervező sorozatnak jelenleg ez a három része található meg, a következő epizód pénteken érkezik, amit én személy szerint már nagyon várok! Tartsatok ti is velünk, tervezzünk újra Ildivel!

Borítókép: Újratervező videóból

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32