fbpx

Nem kellenek szuperhősök, mert te vagy a legnagyobb hőse saját magadnak!

Egy tisztáson fekszel, a napsugár melegíti az arcodat. Majd hirtelen úgy érzed, mintha a föld megnyílna alattad, te pedig süllyedsz. Ne pánikolj, ne feledd, te vagy a hőse saját magadnak.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Szerző: Mertain Lilla

Nyugodj meg, vegyél egy mély lélegzetet, csukd be a szemed és tereld el a gondolataidat. Ne hagyd, hogy a félelem irányítson. Ne blokkolj le. Fogj egy radírt és tüntesd el a félelem szót az életedből. Helyette írd bele a hálát. Aztán gyakorold.

Hála

Minden reggel indítsd a napot hálával. Légy hálás, hogy felkeltél, hogy láthatod a napfelkeltét. Légy hálás, hogy tehetsz az álmaidért. Légy hálás a könnyekért is, mert azok csak megerősítenek. Légy hálás az élet buktatóiért, a kihívásokért, a feladatokért, amiket nap mint nap kapsz az élettől. Légy hálás a szerelemért, ami az életedbe érkezett, és azóta boldogságot hoz a napjaidba. De legjobban önmagadra légy büszke. Miért? Mert kitartó vagy. Mert nem adod fel. Mert egy hős vagy.

Spirituális utazás

Minden utazás szól valamiről. A te spirituális utazásod attól lesz szép, hogy befelé figyelsz és elfogadod a hibáidat. Nem könnyű, de ez segíthet elmélyíteni a kapcsolatot önmagaddal. Így lehetőséged van megérteni saját magadat. Segít újra összekapcsolódni a lelkeddel, a gondolataiddal. Mert meg kell tanulnod, hogy te vagy az egyetlen, aki tenni tudsz azért, hogy olyan életet élj, amiről álmodtál, ami számodra kényelmes, biztonságos, ahol nincsenek múltbeli fájdalmak és félelmek. Segít, hogy végül lelkileg gyógyult emberként lépj az útra, amely a szebb jövőd felé visz, hogy megérkezve egy hősként tekinthess magadra.

Pozitív gondolatok

Bármilyen élethelyzetben vagy most, a negatív gondolatok nem segítenek. Ezért inkább vedd körül magad pozitívakkal! Ne engedd be az ártó gondolatokat, amelyek csak a földre löknének téged. Nyisd ki a szárnyaid és repülj. Ne morfondírozz azon, mi lesz majd. Helyette adj esélyt a mostnak. Éld át, és élvezd. A szerelmet, hogy van melletted valaki, aki kezedet fogva, szebbé varázsolhatja a nehezebb időket is. Merj a szíved szerint élni, és cselekedni. Minden akkor jön, amikor jönnie kell. A sors, amit megírt neked, az előbb utóbb úgyis beteljesül. Engedd el magad és a gondolataidat. Hagyd körülötted áramlani a dolgokat, hogy minden folyjon a saját maga tempójában. Ne siess sehová, hidd el, eljön majd a te időd is. Mindennek a kulcsa a türelem.

Szeresd magadat

A szeretet önmagunk felé a legnagyobb húzóerő. Hidd el magadról, hogy bármire képes vagy. Mert te vagy a hőse saját magadnak. A hős, akire mindig szükséged volt, van és lesz is. Aki bátor, ha ugrani kell. Aki nem fél felhúzni a kesztyűt és felvenni a harcot, aki habozás nélkül megmenti önmagát. Aki sok lecke után, de megtanulja, hogyan engedheti el azokat az embereket, akik nem érdemlik meg. Akit lehet már megszámlálhatatlanul sokszor lökött az élet a padlóra, de mégis újra és újra és újra feláll. Akinek a szótárában nem szerepel az a szó, hogy lehetetlen. Aki meg tanult a jelenben élni, elfogadva a múltat, de nem gondolva rá. Aki képes nyitott szemmel járni és élvezi a jelent. Aki foggal-körömmel harcol az igazáért. Aki őszintén és tiszta szívvel szeret. Aki hisz a szerelemben és az ölelés varázsában, még akkor is, ha ezer darabokra is törik össze a szívét. Aki néha esténként könnyekkel áztatott párnára hajtja álomra a fejét, de reggel újra mosolyogva néz a tükörbe. Mert belenézve látja a hőst. Önmagát. Akit sodorjon az élet bárhova, nem adja fel. Mert hisz, remél, bízik.

Ha magadra ismertél, mert úgy érzed te is hatalmas nagy változáson mész keresztül, és nehezen megy ez az új kezdet, keresed a válaszokat, ne aggódj. Ezek megerősítések is egyben. Megerősítenek abban, hogy bármire képes vagy. Bármilyen akadályt le tudsz győzni, amit az élet mostantól eléd rak. Mert erős vagy. Erősebb, mint gondolnád. Ne feledd, nem kellenek szuperhősök, mert te vagy a legnagyobb hőse saját magadnak.

Amennyiben pedig szeretnél elindulni az úton, hogy jobban megismerd önmagad, akkor kattints Dóri könyvajánlójára, ahol biztosan találsz olyan könyvet, amely segíthet megnyugvást találni a rossz napokon. Ha pedig érdekel téged a spirituális világ, szívből ajánlom Dr. Hörömpő Andrea-Faciliátor Youtube csatornáját.

Borítókép: Mertain Lilla

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32