fbpx
A nyár hátralévő részében is hangulatos koncerteket hallhatnak azok, akik különleges zenei csemegére vágynak. A helyszín most is a Várkert Bazár panorámás, szabadtéri színpada az Öntőház udvaron.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Augusztus 27-én, a JazzBazár-sorozat utolsó koncertjén a Kozmai Orsi Quartet világslágerekkel készül swing feldolgozásban. A koncerten örök klasszikusok csendülnek fel meglepetés dallal együtt, amely kizárólag erre az alkalomra készült. Meghívott vendégként Dennert Árpád szaxofon művész csatlakozik a zenekarhoz.

Hosszú pihenő után szeptember 5-én a Várkert Bazárban lép újra színpadra a Magashegyi Underground, akik több mint 10 év munkásságának dalaiból igazi csemegével készülnek rajongóik számára.

A csapat a hazai könnyűzenei élet megkerülhetetlen zenekara, elsőként építettek be dalaikba folkzenei hatásokat és hangszerelési megoldásokat. 2018 óta dolgoztak a Titkos életem című albumon, amely végül 2020 decemberében jelent meg, a zenekar negyedik nagylemezeként. Tartsatok velünk Ti is egy felejthetetlen őszköszöntő koncert erejéig szeptemberben!

Részletek itt.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32