fbpx

Minőségi szolgáltatás, időtálló burkolatok – Herczeg Design Kft.

Herczeg Krisztina, a Herczeg Design Kft. megálmodója több mint 20 éves tapasztalattal indította el padlóburkolatokra specializált cégét. Hatékony munkavégzéssel egytől egyig minőségi eredményt szállít a megrendelőinek.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett partneri együttműködés

Krisztina különböző kereskedelmi cégeknél dolgozott nagykervezető, illetve üzletvezetőként, de elért szakmai eredményei kivitelező múltjának is a gyümölcse. Majd vállalkozó szellemiségének köszönhetően megalapult a Herczeg Design Kft., melynek főtevékenysége a padlóburkolatok kereskedelme és az eladott burkolatok lerakásának szervezése.

Ügyfelei olyan igényes generálkivitelezők, illetve cégek, kiknek minőségi szolgáltatásra, időtálló burkolatra van szükségük teljes körű garanciával, méghozzá olyan szakértőről, aki pontosan tudja, milyen helységhez mit ajánljon, illetve, hogy mely színvilág hova való. A cég alapítása óta számtalan nagyobb intézmény, köztük óvodák, iskolák, irodaházak és szállodák bízták meg őt a kivitelezéssel. Idén egy 168 lakásos társasházat burkolnak, korábban pedig az érdi jégcsarnoknak is szállítottak burkolatot és a kivitelezést is ők végezték. Több nagyobb projekttel bízzák meg a Herczeg Design Kft-t., ami jól prezentálja a cég folyamatosan fejlődését. Ráadásul a belföldi ügyfelek mellett, többek között külföldön, például Szlovákiában is kiszolgálnak szállodai ügyfeleket.

herczeg design
Forrás: Herczeg Design Kft.

A széleskörű termékpalettának köszönhetően könnyen megtaláljuk a szükséges burkolatot. Krisztina a tartós megoldáshoz és magasfokú igénybevételhez a PVC, linoleum és LVT burkolatokat ajánlja. Mivel a PVC egy igazán ellenálló burkolat, leginkább egészségügyi intézmények, kórházak, oktatási intézmények, bevásárlóközpontok és irodaházak számára nyújtanak megoldást.

Emellett a design vinyl burkolatokat nagy terhelhetőség, kemény, ellenálló felszín, modern dizájn, hatalmas szín-és minta választék jellemzi. Krisztina elmondása szerint a laminált és parketta anyagok természetes és élettel teli atmoszférát nyújtanak. A laminált padló legnagyobb előnyét a hatalmas szín-és mintaválaszték képezi, mely segítségével egyedi, dekoratív és izgalmas megjelenésű teret alakíthatunk ki.

herczeg design
Forrás: Herczeg Design Kft.

A szalagparketták pedig valódi fából készült, környezetbarát alapanyagot tartalmaznak. Ennek előre lakkozott felületének és viszonylag egyszerű, gyors lerakási technológiájának köszönhetően rövid idő alatt lehet nagy felületet burkolattal ellátni.

Krisztina a padló és modulszőnyegeket szállodákba, illetve irodai terekbe javasolja, hiszen ezek kellemes atmoszférát teremtenek, jó járásbiztonságot nyújtanak, és kiváló hangszigeteléssel rendelkeznek.

herczeg design
Forrás: Herczeg Design Kft.

A gumi és elektromos burkolatot a csúszásveszélyes helységek tökéletes megoldása. A Herczeg Design Kft. által forgalmazott gumiburkolatokat olyan különleges technológiai folyamat alkalmazásával gyártják, melynek eredménye a tartósság, magasforma- és méretstabilitás. Igény esetén pedig álmennyezettel és tapétával kapcsolatban is rendelkezésre állnak.

A minőségi alapanyagon túl továbbá a szakszerű kivitelezés garantálja a tartósságot, a minőséget és a megállapodott határidők pontos betartását. A cég további erőssége a megbízhatóság és a rugalmasság, illetve, hogy a szolgáltatás az egész folyamatot magába öleli, a megrendeléstől kezdve, a kivitelezésen át, a burkolásig. Így biztosítva a megrendelőknek teljes körű garanciát. Ami pedig a burkolatokat illeti, széleskörű kapcsolatrendszerüknek köszönhetően szó szerint bármilyen fajtát be tudnak szerezni, de Krisztina egyedi megrendelést is szívesen fogad. Kérdés, további információ, illetve segítség esetén Krisztina a + 36 30 241 43 41 telefonszámon vagy a herczegdesign@gmail.com email címen áll mindenki rendelkezésére.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32