fbpx

Mit érdemes megnézni a mozikban?

Őszintén szóval, én közel két éve nem voltam moziban, és már nagyon szeretnék elmenni, úgyhogy ez a cikk félig nekem, félig pedig nektek szól. Hátha mindannyian együtt isnpirálódunk, és összefutunk majd a popcornos pultnál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Dűne

Ha egy filmet nézel csak meg a közeljövőben moziban, akkor az a Dűne legyen. Erre nagyjából egy éve vár a nagyközönség, és az eddigi tapasztalatok alapján megérte a várakozást! Mondjuk már a szereposztás hallatán is beülnék rá, hiszen többek között Zendaya és Timothé Chalamet játszik benne, akik a fiatal generáció aktuális szenzációinak számítanak. És akkor még nem is említettem, hogy bizony Jason Momoa is ott harcol az Arrakis bolygó feletti uralom kapcsán kitört háborúban. Már kattintasz is a jegyvételre, igaz? Ez a film tele van misztikummal, képzeletbeli, csodás tájakkal,amiktől leesik az állad, egy cseppnyi szerelemmel, és megannyi fontos döntéssel, izgalommal. 

Free Guy

A szürke hétköznapokban csak arra vágysz, hogy leülj egy film elé, amin röhöghetsz egy jót? Akkor a Free Guy neked szól! Ne legyenek nagy elvárásaid, ez tényleg csak egy agyzsibbasztó vígjáték, de a trailer alapján én eskü megnézném. A sztori nagyjából annyiban merül ki, hogy ügyeletes szépfiúnk, Ryan Reynolds egy szép napon rájön, hogy az élete valójában nem is igazi, hanem ő egy számítógépes játék egyik szereplője. Mit kezd ezzel az információval, amit a Killing Eve-ből ismert, nagyszerű Jodie Comer közöl vele? Nos, ezt megtudhatjátok a multiplexekben!

Addams Family 2.

Be kell valljam, én imádom a Halloween-t és a hozzá kapcsolódó filmeket, az Addams Family-t pedig különösen. Így aztán tiszta ciki, hogy lemaradtam arról, hogy ebből mese is készült nemrég, úgyhogy ezt sürgősen pótolnom kell! Már csak azért is, mert itt van belőle a második rész, amit az előzetes alapján már most imádok A rémséges család ezúttal úgy dönt, végre kimozdul otthonról és olyasmire vetemedik, amire azelőtt soha: vakációra megy. Vajon a kiruccanás összekovácsolja a családot vagy éppen az ellenkezője? És mit szól ehhez a világ?  A válaszokat döntsétek el ti, miután megnéztétek! Animációs film, nem csak gyerekeknek!

Klasszikusok a Bem moziban

Ha te is imádod azt art mozik nosztalgikus hangulatát, akkor ajánlom a Bem mozit,, ahol nem csak az atmoszféra emlékeztet letűnt korokra, de a filmpalettában se fogsz csalódni! Persze sokan visszakérdezhetnek, hogy miért akarnánk olyan filmeket nézni moziban, mint a Macskafogó, A Truman Show vagy a Ponyvaregény, hiszen ezeket otthon is bármikor megtekinthetjük. Viszont én azt gondolom, egészen más hangulata van annak, ha fogjuk magunkat és kicsit kimozdulunk a Netflixes komfortból, és az esti punnyadós filmezés helyett igazi programot csinálunk és közös élményeket szerzünk. Az említett alkotások mind a következő hetekben tekinthetőek meg, és egytől-egyig olyan filmtörténeti klasszikusok, amiket sokan nem láthattunk anno moziban, így mindenképpen érdemes adni nekik egy esélyt, mert zseniálisak mind!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32