fbpx

7 tipp, hogy izgalmasabb legyen a szex

A legtöbb párkapcsolat elérkezik egyszer arra a pontra, amikor a felek azt érzik, eltűnt az a bizonyos szikra, és a szex is unalmasabbá, monotonabbá kezd válni. 7 tippet hoztam most nektek, amivel a kapcsolatotok újra harmonikussá, az együttlétek pedig izgalmasabbá válhatnak.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Próbáljatok ki új helyszíneket 

Az ágy, bár nagyon kényelmes, azt tanácsolom, néha váltsatok, ugyanis igazán izgalmas tud lenni a szeretkezés egy nem megszokott helyszínen. Válasszatok olyan terepet, ahol még nem érzitek kellemetlenül magatokat, mégis kicsit komfortzónán kívül esik. Valakinek ez a konyhát vagy a zuhanyt jelenti, míg másoknak az autót vagy a próbafülkét. Neked melyik helyszín a régi vágyad? 

Fel a szemkötővel 

Tudtad, hogyha az egyik érzékszerv eltompul, akkor a többi ingerintenzívebb lesz? Döntsétek el, hogy ki próbálja ki először ezt az élményt, de ha nyitottak vagytok, akkor cseréljetek szerepet, ugyanis mindkettőtök számára érdekes tapasztalás lehet így a szeretkezés. A férfiak többsége vizuális típus, így ha elveszti a látását másra kell fókuszálnia szex közben. Ezzel szemben, a nők egy része néha gátlásosabbá válik, ha világosban kerül sor az összebújásra. A szemük eltakarásával ezt könnyebb átlépni, hiszen a sötétség illúzióját élhetik át, miközben a partnerük gyönyörködhet a látványban. 

Csapjátok fel a Káma-szútrát 

Mikor próbáltatok ki utoljára új pozitúrákat az ágyban? Nyissátok ki a Káma-szútrát véletlenszerűen, és próbáljátok ki az oldalon lévő szex pózokat. Ha van olyan póz, amelyben még nem szeretkeztetek, pedig nagyon izgatja a fantáziátok, akkor itt az ideje, hogy megosszátok egymással, és ezekkel is próbálkozzatok! Lehet, hogy lesz egy új kedvencetek? 

Használjatok egy izgalmas játékszert 

Manapság már olyan játékszereket is lehet kapni, ami egyszerre a nő és a férfi kényeztetéséért is felel, mint például a pároknak gyártott többfunkciós vibrátorok. Ha mindketten elég nyitottak vagytok egy ilyen eszközre, akkor csempésszétek be a hálószobai kalandokba! Ezek az újdonságok legtöbbször izgalmasabbá teszik a szexet. Mi az a szexjáték, amire a kapcsolatotoknak szüksége lenne? A felnőtt társasok például sokszor a kommunikációra épülnek, és segítenek abban, hogy újra megismerjétek egymást. Ez egy hosszú évek óta tartó párkapcsolatnál néha szükséges lehet, különösen, ha nagyon lefoglal a munkátok a hétköznapok során. Ha kifejezetten a szexet dobnátok fel, akkor valamilyen vibráló eszköz is jó választás lehet.

Erotikus masszázs előjátékként 

Az együttlétek fontos részét kellene, hogy képezze az előjáték, különösen a nők számára. Ezt felturbózhatjátok a masszázs erotikus fajtáinak egyikével is. Egy érzéki masszázs olyan szexuális energiákat tud felébreszteni, amiknek hatására maga az együttlét is intenzívebb élményt nyújthat. Bár egyes erotikus masszázsok jótékony hatásait egy profi masszőr tudja leginkább átadni, ha alaposan utána olvastok, ti is elsajátíthatjátok a legfőbb technikákat. Ha pedig beszereztek néhány illatos gyertyát, beraktok egy romantikus zenét és használtok valamilyen masszázsolajat, akkor könnyedén egy masszázsszalon különleges hangulatát varázsolhatjátok az otthonotokba.. Egy ilyen romantikus és érzéki élmény után garantáltan élvezetes lesz a szeretkezés. 

Bújjatok valaki más bőrébe 

Próbáltátok már a szerepjátékot a hálószobában? Ha nem, akkor itt az ideje! Manapság rengeteg jelmez közül válogathattok, aminek köszönhetően bármilyen történetet megeleveníthettek az ágyban. Kipróbálhattok olyan szerepjátékot, amiben az egyikőtök a domináns, a másikótok az alávetett lesz. Ha ez számotokra nem vonzó, akkor olyan történeteket valósítsatok meg és olyan jelmezekbe bújjatok, amik nem késztetnek alá-fölérendeltségi viszonyra. Tehát egy rendőr jelmeznél egyértelmű az erőviszony, de egy cicalány jelmeznél nincs így. Válasszatok olyat, amiben jól érzitek magatokat! 

Kikötözős szex az extra izgalmakért 

Fantáziáltál már arról, hogy milyen lehet a szeretkezés úgy, hogy nem használhatod a kezeid, és a párodra van bízva a kényeztetés? Amennyiben igen, akkor tegyetek egy próbát a bilinccsel! Ha ez valamiért mégsem lenne vonzó, akkor nyugodtan helyettesítsétek azt bármilyen szalaggal vagy kendővel. Viszont ne feledd, egy másik alkalommal cseréljétek fel a szerepeket, hogy még több élményben legyen részetek! 

Ez a néhány ötlet segíthet egy kis izgalmat csempészni a szexbe, de semmi olyat ne próbáljatok ki, ami nagyon távol esik a komfortzónátoktól, és félnétek belevágni. Ne feledjétek, hogy ti hozzátok a szabályokat és csak úgy lehet kellemes az együttlét, ha mindkét fél jól érzi magát közben! Bár minimálisan átlépni a határokat néha izgalmas lehet, és próbálkozni sosem árt, de amit nagyon távol éreztek magatoktól, azzal akkor sem érdemes kísérletezni, ha a pár másik tagja nagyon szeretné. 

A jó kapcsolat és szex titka a kommunikáció. Beszéljetek az érzéseitekről és vágyaitokról, és annak megfelelően alakítsátok az intim perceket.  

Remélem, tudtam néhány jó ötletet adni, és megtaláljátok közülük azt, amelyikkel újra felgyúlhat köztetek az a bizonyos láng! Ti mit tesztek azért, hogy a szex ne laposodjon el? 

PoliLili további írásait az Ébredő Szexualitás és a Női Boldogság blogon is olvashatjátok.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32

Figyelem!
Ez a tartalom 18 éven felülieknek szól!