fbpx

Hogyan vegyük rá a párunkat az újdonságokra? – szexjátékok használata

A rutinszerű szexuális élet elveheti a kedveteket a szeretkezéstől, az intimitás folyamatos csökkenése pedig hosszú távon akár a kapcsolat kihűléséhez is vezethet. Emiatt érdemes időről időre valami újdonságot csempészni a hálószobába. A szexjátékok ebben segíthetnek. De hogy érdemes ezt felvezetni a párunknak?
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Sokan vannak, akik kíváncsiak és nyitottak a szexjátékszerekre, de félnek attól, hogy mit gondolna róluk a kedvesük, ha ezt megosztanák vele. Ne legyen benned félelem! Egy jól működő kapcsolatban a kommunikáció és az őszinteség nagyon fontos. Ha megfelelően vezeted fel a témát, nagyobb eséllyel kapsz megértő reakciót viszonzásul. 

Milyen a viszonyod a szexjátékokkal?

Az első és legfontosabb lépés, hogy tisztázd magadban a szexjátékszerekkel való kapcsolatodat és hozzáállásod! Ha úgy érzed a szexjátékok használata nem helyénvaló, vagy a használatuk gondolata eleve szorongást vált ki belőled, vagy félsz attól, hogy a párod nem fogja elfogadni mindezt, akkor az a partnereddel való beszélgetésre is rányomja a bélyeget. Először ezektől a negatív érzésektől és gondolatoktól kell megszabadulnod, hogy magabiztosnak, lelkesnek lásson téged a kedvesed, ugyanis a szexjátékok nem ördögtől való eszközök. Az emberek azért használják ezeket, hogy még élvezetesebbé és izgalmasabbá tegyék a szexet. Fontos, hogy ne érezd magad rossznak, mert te is vágysz egy új kalandra, hiszen mindenki megérdemli a szex okozta gyönyört! Még akkor is, ha ehhez szexjátékszert használ!

Mutasd meg a párodnak, hogy számodra egy-egy szexjáték mennyire lelkesítő és izgalmas,hogy milyen pluszélményt nyújthat az ágyban, milyen kellemes érzésekkel szolgálhat, és ő is kedvet kaphat hozzá. Így nem a szégyent és az óvatoskodást fogja látni rajtad, hanem a magabiztosságot és a játék örömét. A bátor, lelkes és kreatív hozzáállás ösztönzi a másikat. Kezdésnek például vessetek be egy cirógatót, hiszen  ez egy nagyon aranyos játékszer, ami tökéletes első lépés lehet a kísérletezéshez. A puha érintéseket, lágy cirógatást a legkonzervatívabb értékrenddel rendelkezők sem fogják elutasítani, hiszen semmi durva üzenetet nem közvetít.

Hogyan kezeld az aggódó reakciókat?

Vannak bizonyos játékszerek, szexkellékek, amik elsőre negatív üzenetet sugározhatnak a másik felé. A nyugodt, megértő és ösztönző kommunikáció viszont segíthet eloszlatni ezeket a kételyeket. Melyik az a két nagy félelem, ami felmerülhet a férfiakban, ha szexjátékokról van szó?

1. Nem vagyok elég jó a páromnak 

Gyakori aggodalom lehet ez a férfiak körében, különösen, ha olyan játékszert említesz neki, mint például a péniszköpeny vagy valamilyen serkentő krém. Így fontos, hogy hogyan közeledsz a partnered felé. Úgy érdemes felvezetni a beszélgetést, hogy amit csináltok az élvezetes, kellemes, de egy kis extra feldobhatja mindezt. Próbáljátok ki, nézzétek meg milyen pluszt ad, egyáltalán jobb lesz-e a szex ettől vagy sem? Fogjátok fel úgy, hogy minden szuper, de kíváncsiak vagytok, lehet-e még szuperebb! Hiszen miért is ne lehetne próbálkozni? Ha mindkettőtöknek tetszik, akkor pedig miért ne használhatnátok a későbbiekben is? Gondolj csak a síkosítóra. Ez egy olyan kiegészítő, ami a legtöbb ember által teljesen elfogadott és gyakran használják az ágyban az extra sikamlósság érdekében. Megkönnyíti a nedvesedést és élvezetesebbé varázsolja az együttlétet. A többi játékszernek ugyanez a célja, hogy örömet okozzon a pár mindkét tagjának.

2. Helyettesíteni akar engem

Ez az érzés dildó vagy vibrátor használatánál alakulhat ki leggyakrabban. A férfiak azt gondolhatják, hogy a pénisz ihlette szexkellékek hatására rájuk már nem lesz szükség. De ez valójában nincs így, hiszen teljesen más érzés a kettő. Így ha érdekelnek téged a vibrátorok, azt ajánlom, először egy olyan eszközt mutass a kedvesednek, amit párosan tudtok használni!  Egy olyan vibrátor, ami távirányítóval működik és a kedvesed irányítani tudja felhelyezés után, szuper választás lehet, hiszen ez egy közös élményt nyújt, és előjátéknak is nagyon izgalmas, akár már vacsora vagy zuhanyzás közben. A helyettesíthetőség félelme felmerülhet a partneredben például egy csiklóizgató esetében is, de ha megmutatod neki, hogy ez csak egy extra kiegészítő, ami behatolás mellett kényeztetni tud téged, akkor könnyebb elfogadni annak használatát. Érvelhetsz azzal is, hogy a nők nagy százaléka könnyebben jut a csúcsra a csikló stimulálásával, mint a sima behatolással. 

Ha bármelyik félelem megjelenik a párod gondolataiban, akkor fontos, hogy eloszlasd ezeket. A játékok szuperek lehetnek élvezeti szempontból, de semmi sem hasonlítható a valós érintkezéshez és érzelmekhez. Ezek kényelmi és extra kiegészítők, amiktől sokszor még jobbá válhat az aktus

Maszturbáláshoz használnád az eszközöket?

A legtöbb szexjáték saját használatra is tökéletesen alkalmazható, így nem meglepő, ha te is gondoltál már arra, hogy beszereznél egyet az önkielégítéshez. Viszont az sem meglepő, ha félsz attól, hogy a párod kiakadna ennek hallatán. Fontos, hogy tisztázzátok, hogy önkielégítést nem csak azért végezhet az ember, mert a másik nem adja meg, amire vágyik, hanem azért is, mert az önszeretet egy kifejezési formája. Ilyenkor a saját testedet is jobban megismerheted, és jobban tisztába kerülhetsz azzal, hogy mit szeretsz, mire vágysz. Ahogyan a férfiak, úgy a nők is önkielégíthetnek, ha ahhoz van kedvük, és ez nem jelenti azt, hogy egymással már nem akarnának együtt lenni. A kettő nem zárja ki egymást!

A szexjátékok sokszor rengeteg izgalmat csempészhetnek az intim percekbe, éppen ezért megéri beszélned erről a kedveseddel! Ne úgy vezesd fel a témát, hogy unalmas már a szex és kéne valamit változtatni, hanem a pozitív oldalról közelítsd meg! Vázold fel, hogy milyen izgalmas lenne egy kis újdonság, és kérdezd meg, ő milyen játékokra lenne nyitott, majd oszd meg vele, neked mik a szimpatikusak. Egymás határait viszont sose veszítsétek szem elől! Figyeljetek egymásra és csakis olyan dolgokkal próbálkozzatok, amire mindketten rábólintottatok! 

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32

Figyelem!
Ez a tartalom 18 éven felülieknek szól!