fbpx

Síelnél? Szuper sípályák várnak országszerte!

A téli sportok szerelmesei bizonyára odavannak az örömtől, hogy repkednek a mínuszok, és hóágyúk nélkül is van min síelni a hegyekben. Mutatjuk a legjobb hazai sípályákat!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Kékestető

Vétek lenne az ország legmagasabb pontjára nem kiépíteni sípályát, igaz? Valószínűleg sokan egyetértenek ezzel, hiszen remek terep várja itt az érdeklődőket. A kezdőtől a haladóig mindenki számára nyújt lehetőségeket a Kékestető, ugyanis 3.1 kilométernyi pálya áll rendelkezésre, ezen belül pedig a kék, a piros és a fekete nehézségi fokok is egyaránt megtalálhatóak. Ha pedig elfáradnánk, akkor megpihenhetünk a bárban, vagy ehetünk egy jó ebédet a sícentrum éttermében. A felnőtt napijegy ára 6500 forint. A pályák aktuális üzemeléséről itt tájékozódhattok.

Mátraszentistván

Csodás sípark vár mindenkit Mátraszentvistánon is, több mint 3 kilométernyi sípályával, kék, piros és fekete fokozaton is bőven van lehetőségünk kiélni magunkat! A területetet folyamatosan fejlesztik, így mára az egyik legkorszerűbb és legnépszerűbb itthoni síparadicsom lett Eplény mellett. Itt is találunk hüttét, mindenféle finomsággal, és némi szíverősítővel! A felnőtt napijegy ára ennélfogva itt már 9000 forint, ám ezért cserébe tényleg minőségi szolgáltatást kapunk egész nap. További információt itt találsz.

Eplény

A már említett Eplényről bizonyára sokan hallottatok, hiszen az ország leghíresebb síközpontjává nőtte ki magát az elmúlt évek során. Itt már közel 8 kilométernyi sípálya várja a csúszni vágyókat, legyen szó síről vagy snowboardról. Természetesen itt is van hütte, meg síkölcsönzés és oktatás. Meg kell említeni  a Nitro Snow parkot is, ha te már az extrém síelők közé tartozol, akkor ott a helyed! A rengeteg szolgáltatás miatt itt a napijegy már 11 900 forint, a cserébe kapott élmény viszont felbecsülhetetlen! Infókért katt ide!

Visegrád

Ki gondolta volna, hogy a fővároshoz ennyire közel is remek sípálya fekszik!? A Nagyvillám néven ismert terület kiváló lehetőséget nyújt a gyakorlásra azoknak is, akik esetleg most kezdik ezt a sportot, vagy újra nekiveselkednének. Itt főleg kék pályákkal találkozhatunk, de egy piros is helyet kapott, ami a csúcsról indul. Emellett pedig van szánkópálya, sífutásra kijelölt terület, és itt sem maradhat el a melegedő büfé! Árban ez a hely egészen olcsónak számít, az egy napos bérlet felnőtteknek 5900 forint. További információt itt találsz.

Sátoraljaújhely

A Zempléni kalandpark országunk határánál várja a síelőket és a snowboardosokat 2 kilométernyi szakaszon. Ez egy viszonylag kisebb területű sípark, ám ez nem vesz el a téli sport élményéből! Már csak azért sem, mert a síelés mellett a gyerekek (és a felnőttek is) olyan különleges szórakozásra lelhetnek itt, mint a hófánk, amivel lecsúszhatnak a hegyoldalon. Emellett pedig korcsolya pálya is a rendelkezésére áll azoknak, akik inkább a jégen siklanának a hó helyett. A jegyek itt több féle képpen is igénybe vehetőek, erről itt tudtok informálódni.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32