fbpx

Street Training – Tanulni bármikor, bárhol, bárkitől lehet, akár árnyas fák alatt is egy ligetben!

Már ötödik alkalommal szervezik meg a Street Training Budapest tanulási fesztivált 2022. szeptember 17-én a Városligetben.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az ingyenes, egész napos program során  profi trénerek, coachok tartanak kommunikáció, önismeret, konfliktuskezelés, eredményes együttműködés, önkifejezés és még sok egyéb témában másfél órás minitréningeket négy idősávban 10 órától. Idén újdonságként 16:00-tól „Az Együttműködés Ünnepe” nagycsoportos csapatépítő gyakorlattal és más jubileumi meglepetésekkel is várjuk az érdeklődőket.

A program célja, hogy megmutassa, tanulni mindig hasznos, érdekes és érdemes! Az érdeklődőknek valódi tréningélményben lesz részük, akár a nyitott, akár zárt csoportot választanak. Az elmúlt öt év során már több mint 200 tréner tartott közel 3000 részvevő számára kb. 400 mintréninget. A program regisztrációhoz kötött, de ingyenes, célunk, hogy azok is részt vehessenek ilyen tréningeken, akiknek egyébként erre nincs lehetőségük, vagy csak vágynak a további fejlődésre, ismeretekre!

Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna a kezdeményezés híre, ezért ha tetszik ez a téma, örülnénk, ha a ti is bemutathatnátok ezt a projektet, és várunk Titeket szeretettel a helyszínre is szeptember 17-én, szombaton, akár résztvevőként, akár a sajtó képviselőjeként!

Kalmár Péter és Sütöri Ágnes, a Street Training alapítói szívesen mesélnek bővebben is a témáról, ha készítenél velük interjút, kérlek jelezd, és megszervezzük!

Forrás: Flow Alapítvány

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32