fbpx

Kedvező megoldás a K&H-nál a stabil működéshez, vállalkozóknak

Újabb elemmel, a Széchenyi Kártya MAX vállalkozói folyószámlahitel szolgáltatással bővül a K&H-nál elérhető kkv finanszírozási lehetőségek köre.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A magas kamatkörnyezet ellenére rendkívül kedvező, fix kamatozású hitel hatalmas segítséget nyújthat a vállalkozóknak a folyamatos, stabil működéshez. 

Tovább bővül a Széchenyi Kártya Program MAX kedvezményes, államilag támogatott szolgáltatásainak köre a K&H-nál: már a Széchenyi Kártya MAX is elérhető a vállalkozók számára. A megoldás szabadon felhasználható, 1 millió forinttól maximum 250 millió forintig terjedő folyószámlahitel-keretet biztosít a működési költségek gördülékeny finanszírozásához.

„A kiszámíthatatlan piaci környezet komoly terhet ró a vállalkozásokra, miközben a drasztikusan emelkedő kamatkörnyezetben a finanszírozási költségek is növekednek. A Széchenyi Kártya MAX fix, évi 3,5% kamatozású folyószámlahitele ezért biztos és kiszámítható forrást jelent a folyamatos, stabil működéshez” – tájékoztatott Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője. A Széchenyi Kártya MAX folyószámlahitel banki átutalások és az érintésmentes fizetésre is alkalmas bankkártya által fizikai vásárlások során is felhasználható, az igényelt hitelkeret pedig a folyószámlára beérkező jóváírásokból automatikusan feltöltésre kerül és a futamidő végéig bármikor újra lehívható. 

Több mint 20 milliárd forint igénylés 

A Széchenyi Kártya Program államilag támogatott hitelei iránt folyamatosan aktív érdeklődés van a vállalkozások részéről. „Az augusztus közepétől  igényelhető Széchenyi Likviditási Hitel MAX, valamint a Széchenyi Beruházási Hitel MAX és Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX konstrukciókra már több mint 400 vállalkozás nyújtott be igényt hozzánk, az igényelt hitelkeret pedig közel 27 milliárd forint” – tette hozzá a szakember. A hiteligénylő vállalkozások több mint fele mikrovállalkozás, amiből jól látható, hogy a kedvező kamatozású megoldások még a legkisebb cégek számára is segítséget nyújthatnak a fejlődéshez.  

A K&H Csoportról

Az ország egyik vezető és országosan 3700 munkatársat foglalkoztató pénzintézeteként a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit mindenkor magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 197 lakossági ügyfélpontot működtet, és csoportszinten mintegy 1,5 millió ügyfélnek kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését több mint 2900 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport 2300 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet.

Forrás: K&H

Kapcsolódó cikkek