fbpx

Kapcsolataink hatásairól, szakértőkön keresztül: Virovecz Anna

Virovecz Anna főállásban egy 5 csillagos belvárosi hotelben dolgozik mint Groups & Events Sales Manager. A munkája során azt élvezi legjobban, amikor nem csupán az ügyfeleik boldogak, hanem a vendégek is jól és otthonosan érzik magukat náluk.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Anna szerint a jó vendégélményhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció és az empátia, de nem csupán az ügyfelek, hanem a kollégák felé is. Sokszor úgy érzi, hogy a szervezésen túl diplomáciai munkát is végeznek kollégáival, amikor a különböző részlegek és az ügyfeleik között közvetítenek. Sokszor nagy a nyomás, hogy minden tökéletesen sikerüljön, ez pedig mindenkiből más-más kommunikációs stílust hoz elő.

Emellett már több mint egy éve viszi a kedves_idegen instagram oldalt. Célja egy olyan fórum ápolása, ahol az oldalt követők megoszthatják és kicsit fel is dolgozhatják az online ismerkedés nehézségeit. Az erőszakmentes kommunikáción keresztül pedig egy olyan eszközt szeretne átadni, amivel kevesebb belső és külső konfliktust élhetnek meg a társkeresők vagy a kapcsolatban élők.

Anna akármivel is foglalkozik, a végső cél valahogy mindig mások életének a könnyebbé, jobbá tételéről szól. Fontosnak tartja, hogy lehetőségeinkhez képest igyekezzünk kedvesen bánni a minket körülvevő emberekkel, de mindezt fenntartható módon, azaz, magunkra is odafigyelve. Úgy tapasztalja, hogy nagyon sokaknak az igazi kihívást a nemet mondás vagy egy-egy konfliktus felvállalása okozza. Az erőszakmentes kommunikáció segítségével ebben is lehet edződni, ahogy saját magán is tapasztalta a változást.

A fenntarthatóság és etikusság is elengedhetetlen a számára, leginkább a mindkét fél számára nyertes üzletekben hisz, és nagy kihívás neki, hogy amiben igazán lelkes, abban se égjen ki, hanem tudatosan szánjon időt a magánéletére és a feltöltődésre is.

Annával erőszakmentes kommunikáció workshopokon vagy egyéni konzultációkon keresztül dolgozhatsz/találkozhatsz. 

Jövőbeli célja, hogy még több emberhez eljuttatasa az erőszakmentes kommunikációt.

December 10-én előadása során azokról a helyzetekről fog mesélni, ahol a legtöbb nehézségünk akad egy-egy ismerkedés során, továbbá hogy hogyan tudunk ezeken egyre nagyobb sikerrel túljutni. 

Jegyvásárláshoz kattints ide.

Annával készült interjúnkat itt olvashatod.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32