fbpx
Régóta hiszek benne, hogy sokszor a legjobb ajándék egy közös élmény lehetősége. Összeszedtem néhány tippet, én mivel kedveskednék szívesen a hozzám közelállóknak, hátha megihletlek titeket is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Feldobox élménycsomag

Ha relatív nagyobb összeget tudunk szánni az ajándékozásra, akkor nézzünk körbe a Feldobox összeállításai között. Egy élmény nagyjából 20 00 forint körül van, viszont ez akár több főre is szólhat. Példának okáért anyukámnak köszönhetően én idén így szállhattam meg egy barátnőmmel együtt a balatonfüredi Koczor pincészetnél, ami felejthetetlen közös program volt. Ezt a lehetőséget A bor világa élménycsomag révén vehettük igénybe, de számos más tematikájú dobozt is vehetünk, attól függően, hogy az ajándékozni kívánt személy mit szeret. A kultúrától a gasztronómián keresztül, egészen a kifejezetten családos programokig mindent megtalálhattok itt.

Bónuszok és kuponok

A népszerű kuponos oldalakon is érdemes lehet körülnázni, ahol kedvezményesen csaphatunk le különböző élményekre, vagy akár utazásokra. Személyes kedvenceim itt is a gasztronómiával kapcsolatos élmények, mint a rövid borkurzus vagy a mediterrán főzőiskola. De természetesen ezeken túl végtelen sok más program közül válogathatunk, a határ tényleg a csillagos ég. 

Vezetett túrák, kultúrprogramok

Nemrég egy sajtótájékoztató keretein belül volt szerencsém bejárni az Unicum Ház gyár részlegét és múzeumát. Nagyon meglepett, hogy annak ellenére, hogy nem szeretem az Unicumot, mennyire élveztem az egész programot, még a kóstolót is! Izgalmas volt megismerkedni a céggel, és egy picit mögé lesni a termékek készítési folyamatainak. Azt gondolnánk ez mennyire férfias program, de őszintén mondom, hogy bármelyik nő ismerősömnek is ajánlom, aki egy picit is nyitott az újdonságokra. Szóval bátran vegyetek ajándékba Unicum Ház látogatás jegyet, még a prémium verzió sem drága, aminek részeként az összes jelenlegi Unicum fajtát megkóstolhatjuk, egyenesen a hordókból! Valamint ugyanígy nézzünk szét kézműves sörök ls borászatok honlapjain, mert biztosan máshol is vannak ilyen látogatási lehetőségek!

Szintén szuper ajándék lehet, ha valamilyen más belépővel lepjük meg szeretteinket. Szüleink például biztosan nagyra értékelik, ha velük közös programmal lepjük meg őket. Legyen az színház, vagy egy szuper kiállítás, esetleg egy szabaduló szobás élmény.

Csináld magad programok

Ha pedig per pillanat nem állunk túl jól anyagilag, akkor fogjunk egy befőttes üveget, díszítsük ki és papírkákra írjunk fel 12 különböző közös élmény ötletet. Ennek lényege, hogy akinek adjuk, minden hónapban kihúzhat egy programot, amit majd együtt csinálunk meg vele. Így meg lesz a meglepetés ereje és a minőségi időtöltés is egész évben!

További ajándék ötletekért kattints ide!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32