fbpx

Út-vesztők: Szabó-Vincz Dóra első kötete – ajánló

Dóri idén kezdett el írni a Kollektív Magazinon vendégszerzőként, így még nagyobb öröm volt látni, hogy teljesült egy álma és elsőkötetes író lett. Az Út-vesztők egy igazi érzelmi hullámvasút, ahol megjárhatjuk a főszereplőkkel együtt a mennyet és a poklot.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A történet Varsóban játszódik, ahol az élet összehoz egy hajléktalan fotóst egy épp a szárnyait bontogató sminkessel. A kötetben a női és a férfi főszereplő szemszöge váltakozik, így mindegyikük életébe betekinthetünk. Ennek során többek között megismerhetjük a traumáikat, amelyek a mai napig hatással vannak rájuk.

út-vesztők

Vajon túl lehet-e lépni a múlton? Milyen hatással vannak egy párkapcsolatra azok a bizonyos csomagok, amiket mindannyian cipelünk? És elengedő-e a szerelem, ahhoz hogy egy kapcsolat fent maradjon? Ehhez hasonló kérdéseket boncolgat Dóra a könyvében.

Hiába ugyanis a támogatás, ha nem tudunk megbocsátani magunknak, akkor szinte előre kódolt a bukás. 

Összeomlás, újrakezdés és a második esély is helyet kap a regényben, ami mindenki számára tanulságos gondolatokat tartalmaz.

A könyvet itt lehet megrendelni.

Dóri írásai nálunk

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32