fbpx

Ezeken a zenei fesztiválokon tombolhatsz még idén nyáron

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Sokan vallják, hogy fesztivál nélkül nincs nyár, hiszen annak keretein belül élik át igazán a szabadságot. A koronavírus és a velejáró korlátozások miatt viszont idén sokaknak le kellett mondaniuk róluk. Jelen pillanatban is csak reménykedhetünk, de van pár derűlátó szervezőbrigád, akik újratervezték az eseményeket, hogy megtarthassák a már hónapok óta leszervezett programokat!

Alkotótábor – Virágospuszta: 07.02. – 07.05.

Bár az Alkotótábor bérletei már régen elfogytak, a jegyvásárlók biztosan örömmel fogadták, hogy az eseményt megszervezik. A Nógrád megyébe költözött fesztivál helyet ad minden évben számos magyar elektronikus dj-nek és live act-nek. De a mindig vissza-visszalátogató Pablo Bolivar idén is magával ragad minket produkciójával. A tájnak köszönhetően pedig a zene mellé társul egy gyönyörű zöldövezet, ami minden bizonnyal tökéletes kombináció a lazításra!

Fekete Zaj – Sástó: 2020. 08.19. – 08.22.

A Fekete Zaj Fesztivál méltán híres sokarcúságáról, amit az idei felhozatal is bizonyít. A Mátrában megrendezett programok során kitombolhatjuk magunkat post-punk, prog-metál vagy épp pszichedelikus folk zenekarok koncertjei alatt!

Jegyek itt.

B My Lake – Zamárdi: 08.19. – 08.22.

Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a Balaton-panorámás elektronikus zenei fesztivált, a B My Lake-et. A szervezők egyelőre még egy fellépőt se mondtak vissza a bejelentettek közül. Így itt lehetőségünk lesz elcsípni a berlini Dax J-t, a tel aviv-i Svan Väth-ot vagy a lissabonni Solumon-t.

Jegyek itt.

Strand Fesztivál – Zamárdi: 2020. 08.19. – 08.22.

Szintén Zamárdiban tartják meg idén is a Strand Fesztivált! Bár sajnos több nemzetközi meghívott fellépőjüknek is elmaradt a turnéja, így a fesztiválon való fellépést lemondta DJ Fresh, Ellie Goulding, Milky Chance és a SUM 41 is, de jó hír, hogy a Facebook oldalukon kitett poszt szerint, a fesztivál megállapodott, hogy ezek az előadók a 2021-es fesztiválon mindenképp részt vesznek! Ráadásul az idei line up-ba sikerült leszervezniük a belga DJ-t, Lost Frequences, illetve Alle Farbent, Chime-t, Oliverse-t, Franky Nuts-ot, Sikdope-t és Functaset is.

Jegyek itt.

fesztivál
UbikEklektik – Zsámbék: 2020. 08.19. – 08.23. 

Az 5. UbikEklektik összművészeti fesztivál idén a tavalyihoz hasonlóan Zsámbékon lesz megtartva. A programterv még meglepetéseket tartogat, de az biztos, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan most is céljuk, hogy a látogatók ne csak nézők, hanem valódi résztvevők legyenek! Hiszen a fesztivál nem csak a zenére fókuszál, hanem a színházra és az előadó-művészetre is. A honlapon felvázolt információ szerint a fesztivál a négy törzs – Deepfields, TakaTuka, Azura és Fríz – kozmikus találkozója, és a négyük összeállásából igazán varázslatos dolgok vannak készülőben!

Jegyek itt.

Utcazene Fesztivál – Veszprém: 2020. 08.26.  – 08.29.

A veszprémi utcazene fesztiválon az egész város életre kel! Minden kis utca rejt egy művészt, sőt ilyenkor a várban is több koncert látogatható. A jazz-t képviselő zenészektől kezdve, a magyar alternatív rock zenekarokig mindenki feltűnik, hogy igazi kikapcsolódást nyújtsanak az odalátogatóknak. Egyelőre a program nem publikus, de a Facebook oldalukon a szervezők naprakészen tartják a követőket.

Kolorádó – Nagykovácsi: 08.26. – 08.29.

A Juliannamajorban szervezett fesztivál az idei line-uppal is kitett magáért. Itt aztán tényleg talál magának mindenki kedvére valót! A külföldi fellépők közül többek között Helena Hauff a német electro képviselője, a zaj-rockban utazó Bo Ningsnen, sőt a 2018-as dürer kertben tartott koncert után a The KVB is visszatér a Kolorádó színpadjára!  Ráadásul a fesztivál a koncerteken kívül mindig szervez előadóművészeti programokat is, így biztos, hogy aki részt vesz rajtuk, egy percig sem fog unatkozni!

Jegyek itt.

Fishing on Orfű – Orfű: 2020. 08.26. – 08.29.

Jó hír a magyar alternatív rockzene rajongóknak, hogy a Fishin on Orfű fesztivált, a megszokott nyáreleji dátum helyett, augusztus végén megtartják. Biztos örül most a sok főiskolás diák, hogy végre nem a vizsgaidőszak vagy esetleg államvizsga időpontok miatt kell kimaradniuk a fesztiválból, és élvezhetik az orfűi tavat és a nagyszínpad nagyra becsült előadóit!
Bár a bérletek elfogytak, és a napijegyekből is csak szerdára és csütörtökre maradt elérhető, de ebben a Facebook csoportban lehet érdeklődni, hátha valaki mégis megválna a bérletétől:

SZIN – Szeged: 2020. 08. 26. – 08. 30.

Megtartják a Szegedi Ifjúsági napokat is! Sőt a fesztivál nemrég még új fellépőket jelentett be, köztük a Punnany Massif-ot, Irie Maffia-t, Intim Torna Illegált és még sok más magyar zenekart! A külföldi vonalat pedig Jason Derulo, John Newman, Rudimental és Dub Fx képviseli.

Jegyek itt.

EFOTT – Velence: 2020. 08.26. – 08.30.

Az idén 45. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai találkozója. Főfellépői között szerepel az amerikai Flo Rida, de rajta kívül még közel 100 előadót hívott meg a fesztivál! A Velencei tó mellett szervezett esemény minden évben tartogat újdonságokat, így biztos, hogy annak, aki ezen a fesztiválon vesz részt, ez méltó zárása lesz a nyárnak!

Jegyek itt.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32