fbpx

Őket kövesd Instán: inspiráló magyar nők

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nem könnyű manapság a profilok rengetegében megtalálni azokat, akik igazán valódiak, őszinték, és esetleg még inspirálóak is. A jó hír azonban, hogy vannak ilyenek, meg is mutatjuk nektek, kik azok, akiket mi jó szívvel ajánlunk!

Az elmúlt hetekben sokan cikkeztek egy új Instagram oldalról, ami a magyar influenszer jelenség negatív és pozitív oldalait elemzi. Miért fontos az ő megjelenésük? Mert céljuk leleplezni az online világban megjelenő durva félrevezetéseket, mint mikor például kiderül, hogy a rengeteg szebbnél-szebb fotó egy része lopott tartalom. Kitérnek arra is, hogyan manipulálják egyesek a képeiket bizonyos programokkal, és csinálnak így maguknak például vékonyabb derekat.

Ezzel pedig elhitetik a követőikkel, hogy nekik milyen „tökéletes” alakjuk van, és bele se gondolnak, mit okozhat ez például egy tinédzser lelkivilágában, aki rosszul érzi magát, hogy nem így néz ki, és azt hiszi, hogy neki is olyannak kell lennie, hogy szeressék. Miközben a kép, amit néz, szimplán hazugság. Éppen ezért arra gondoltunk, mutatunk nektek olyan magyar nőket, akiket szerintünk érdemes követni, mert valódiak.

Lainey Molnár

Lainey instáján elsősorban illusztrációkat, digitális rajzokat találunk. Ezek van, hogy híres embereket ábrázolnak, de személyes kedvenceink azok, amik a valós hétköznapi küzdelmeket jelenítik meg, akár bátorító jelleggel. Lainey nyers, brutálisan őszinte, és elképesztően tehetséges. Nem rejti véka alá a vélt gyengeségeit, szembenéz a nehézségeivel, és vállalja minden oldalát. Színfolt azok között, akik csak a boldog és ’tökéletesnek’ ítélt pillanataikat osztják meg a nagyközönséggel.

RebekaSays

Révész Rebekát is azért kedveljük, mert nem ferdít, nem akar másnak mutatkozni, vagy hasonlítgatni magát másokhoz. Egyszerűen csak megosztja velünk kreatív energiáit, amiket a hétköznapokban talált apró részletek inspirálnak. Gyönyörű fotóiban érdemes elmerülni, egyszerre inspirálóak és megnyugtatóak, miközben érez az ember valami kellemes nosztalgiát bennük.

Manna_fta

Dezső Marianna tetováló művész, oldalán főleg alkotásait találjuk. Ezek nagyon érdekesek és eredetiek. Mi mégsem ezért kedveljük őt első sorban, hanem az instasztorijai miatt, amikkel minden nap mosolyt csal az arcunkra. Manna minden nap táncra és jó kedvre bíztat minket, tükörben videózza magát, ahogyan pörög és forog, és mikor nem mókafelelős, akkor felhívja a figyelmet a szemétszedés fontosságára. Ezen kívül pedig verseket is ír, olyakor viccesen, olykor pedig egészen polgárpukkasztóan őszintén, szóval érdemes az ő profilján is rányomni a követés gombra.

Gáspár Fanni

Fanni a 15tickets nevű utazós blogjáról lett ismert, hasznos ismertetőket írt rengeteg helyről, sokszor például olyat is, hogyan nézhetjük meg az aktuális várost kevés pénzből. Amitől az ő oldala még inkább életszagúbb, hogy nyíltan beszél a diabéteszről, és a nehézségekről, amik ezzel járnak. De sok aktuális témáról is kifejti a véleményét, mint a rasszizmus, a koronavírus, és társaik. Mindezt sallangok nélkül, őszintén.

ohnody

Hegyi Dóra énekesnőnek egyszer beleszerettünk a hangjába, aztán a dalszövegeibe is, melyek az érzelmek széles skáláját boncolgatják. Aztán az instájába, amire a természetesség, a művészi vonatkozás jellemző leginkább. Dóri beszél még önszeretetről, táncról, zenéről, jógáról, de vannak posztjai, amikben énekel, illetve maguk a dalszövegek, és olykor egy-egy festménye is megjelenik. Talán a legmegfelelőbb szó rá, amit vele kapcsolatban érzünk az a harmónia, a kiegyensúlyozottság, emiatt érdemes követni.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32