fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Szeptember harmadik hétvégéjén, ebben a csodás időben számtalan program vár minket a fővárosban!

A vírus új hulláma miatt mindenkit óvatosságra intünk, igyekezzünk betartani a szabályokat és megtartani a távolságot, hogy mindenki egészségesen élvezhesse az eseményeket!

Édes napok

Minden évben együtt ünnepelhetjük a csokoládé és egyéb édességek létezését a Bazilikánál. Ez idén sem lesz másképp, szeptember 18. és 20. között vár minket az ország tortája, az ország cukormentes tortája, és híres cukrászok bemutatói a színpadon! Szó lesz még olyan érdekességekről is, mint a csoki meditáció, vagy azt is végignézhetjük, Király Viktor hogyan készíti el kedvenc desszertjét. A program édesszájúaknak kötelező, a belépés pedig ingyenes!

Corvin szezonzáró sörnapok

Miután degeszre ettük magunkat süteményekkel, nincs is jobb levezetés, mint inni egy korsóval! A sörnapok már szeptember 16. óta zajlik, és egészen vasárnapig tartani fog a Corvin sétányon. Közel 100 féle folyékony malátával találkozhatnak az ide látogatók, a hazai kézműves remekek teljes tárháza felvonul. Ott lesz a Fehér Nyúl, a FIRST Craft Beer, a Rizmajer Sörfőzde, és még sokan mások! Természetesen az italokat kísérő sörkorcsolyák se maradnak le, ezeket is fogyasszátok bátran, legyen, ami felszívja az alkoholt!

Food truck show

Úgy látszik ez a hétvége a hasunkról fog szólni, hiszen a város szinte minden pontján lesz egy apró fesztivál, ahol ehetünk-ihatunk kedvünkre. A Food truck show ezúttal a Margitszigeten kerül megrendezésre, és elképesztően sok finomsággal várják az oda látogatókat! Lesz itt is kézműves sör,  de a Laposa birtok isteni boraiból is kortyolhatunk, míg a Deep burger zseniális szendvicseit is megkóstolhatjuk. A tenger gyümölcseiről a Némo gondoskodik, az ázsiai vonalat a Nissin képviseli, és fagyit is nyalhatunk két fogás között, a Levendula jóvoltából. Aztán délután, amíg a gyerekek az ugrálóvárat tesztelik, addig mi megpihenhetünk egy forró Budapest Coffee által készített cappuccino társaságában. A rendezvény ma 5 órakor vette kezdetét és vasárnap éjfélig tart.

Vintage garázsvásár

Azért, hogy ne csak evésről legyen szó ebben az ajánlóban, hoztunk még egy szuper programot a vintage cuccok szerelmeseinek is! A Budafoki út 70-es száma alatt találunk egy udvart, amit szombaton és vasárnap reggel 10 órától délután 5 óráig megtöltenek az árusok és gyűjtők izgalmasabbnál izgalmasabb termékekkel! Lesznek itt régi bútorok, lámpák, illusztrációk, kerámiák, plakátok, képkeretek, és minden, mi egy vintage számára elképzelhető! Az esemény ráadásul kutyával is látogatható, úgyhogy a kiskedvenceket se hagyjátok otthon!

Obroni Outdoor Summer Close

Aki pedig ma estére nem talált még szórakozási lehetőséget magának, az fogja meg a barátait és települjön ki este 7-től a Városligetbe a Pavilon kertbe, ami a liget egyik leghangulatosabb kültéri bárja lett! A zenéről ma Obroni és Temujin Dj szettjei gondoskodnak, a jó hangulatot pedig a Pavilon szuper kedves pultosai adják, isteni koktéljaikkal! Na meg persze ti, a vendégek!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32