fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Aki járt már Eger városában, az tudja, hogy mennyire gyönyörű helyről is beszélünk. Nem csak az Egri vár miatt érdemes itt eltölteni pár napot, de ott a fürdő, a hangulatos főtér és a kis utcácskák, illetve a kiállítások, múzeumok. Ha pedig megéhezünk, számtalan nagyszerű hely vár minket, a finom helyi borokról nem is beszélve. De akkor sem csalódunk, ha csupán egy kávéra és sütire vágyunk. Vegyük nyakunkba a várost!

  1. Macok Bisztro és Borbár

Nem véletlenül került ez az első helyre. Egy igazi fiatalos és stílusos bisztró, ahol borkülönlegességekkel is találkozhatunk. Sőt, olyan pincéktől is kóstolhatunk, amit sehol máshol. A hely benne van a Top 10 étteremben. A főtéren található bisztró, igazából egy jól működő hármas része: az Imola Vendégház, a Macok Bisztró és a Brumbrum. A könnyed és humoros kialakítású hely arculatát Ipacs Gézának, grafikus, szövegírónak köszönhetjük. Elképesztő tálalás, újragondolt fogások jellemzik, amitől mindenkinek leesik az álla. A Macok csodás fúziója egy büfének és egy gourmet étteremnek. Az árak nem olcsók, de egyáltalán nincsenek elszállva és garantáltan elégedetten távozunk.

Eger
Macok Bisztró
  1. Il Padrino Pizza Club

Még jó pár éve futottunk bele ebbe a kis pizzázóba egy eldugott utcában, és nem is gondoltuk volna, hogy aztán visszatérő vendégek leszünk. A mediterrán hangulatú hely a vár alatt található, és igazi olasz élményt kínál. A pizzák nagyok, és azt az igazi vékonytésztás pizzaélményt nyújtják. A helyben nincsen semmi fakszni, mégis olyan jó összhangban vannak az ételek, hogy az ember egyből beleszeret ebbe a pizzázóba.

Eger
Il Padrino Pizza Club
  1. Depresso kávéház és étterem

Ez a hangulatos kis hely nem más nevéhez fűződik, mint Csernus Imréhez, így már még inkább érhető a névválasztás. A helyen igazi speciality kávét vehetünk magunkhoz. Mindössze a világ kávétermelésének 5%-a tartozik ebbe a felső kategóriába. Itt aztán igazi szakértelemmel készülnek a kávék, és nem csak felülve a divathullámra. A kávézás után pedig akár még egy ebédet is elkölthetünk: a bisztróételek mellett, akár olyan tartalmasabb fogások is várnak minket, mint például a nyúlcomb bundában.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32