fbpx
Vészesen közeleg a karácsony, de neked még mindig nincs ötleted, mivel ajándékozd meg szeretteidet? Rengeteg magyar dizájner, művész és vállalkozó van, akik csodaszép termékeket készítenek, mutatjuk a kedvenceinket!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Korábbi cikkünkben már adtunk néhány tippet, mivel lepjétek meg egymást. Akiknek idén nincsen nagy keretük erre, azok bátran vadászhatnak a Facebook Marketplace platformján is, vagy különböző csoportokban és adhatnak secondhand meglepiket, amivel a környezetet is kímélik. Azok pedig, akik szívesen támogatnák a magyar alkotókat, nekik bemutatjuk, hogy mi kiket preferálunk!

Greenway candle

A Greenway-nél minden termék vegán és a környezetvédelem nevében készül. Mennyei illatú szójagyertyákat vásárolhatunk a webshopban, amivel ráadásul most még a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát alapítványt is támogatjuk. Ha van kevésbé konyhatündér barátnőd, aki ennek ellenére imádná, ha mézeskalács vagy almáspite illat lengené be a lakását, akkor számára tökéletes választás a Greenway egyik gyertyája. Most még dizájnos, hosszú gyufa szettet is vásárolhatunk hozzá!

Urban plants Budapest

Ha a barátaid mindig is szerettek volna kertet, de jelenleg nincsen rá lehetőségük, biztosan örülnének egy mini változatnak! Az Urban plants Budapest különböző formájú és méretű üvegekben hoz létre apró ökoszisztémákat, amik felérnek egy kisebb kert látványával. A növények fajtái és a dizájn abszolút egyedi kérésre készül, ha szeretnénk, akkor például japánkertünk is lehet. Ezzel biztosan örömet okozunk, és még személyes is lesz az ajándékunk!

A virágos lány

Vannak, akiknek teljességgel felesleges élő növényeket ajándékozni, mert nagy valószínűséggel jövő karácsonykor már nyomuk sem lesz. Azonban ha mégis szeretnének virágokban gyönyörködni, akkor nincsen ok a szomorkodásra, mert a virágos lány pont az ilyen helyzetekre készíti csokrait! Legyen szó mákgubóról, pálmalevélről vagy akár esküvői hajdíszről, a virágos lányra számíthatunk! Többé nem kell aggódnunk, hogy tönkremennek ajándékba adott virágaink, hiszen ezek a száraz növényekből készült csokrok még évtizedekig díszítik majd szeretteink otthonait.

Lilla ceramics

Most költözött új lakásba a testvéred? A legjobb ajándék akkor számára egy eredeti, kézműves kerámia bögre. Lilla letisztult formákat, és natúr színeket használ, csészéiből öröm elfogyasztani a forró reggeli kávét. Készít ezen kívül tálkákat is, sőt most a Daige-zsel összefogva gyertyatartókat is alkotott, amiket pedig az ő webshopjukban találhattok meg.

Körvonal kártyák

Priger Inez magyar influenszer, de talán nem is ez a legjobb szó rá, mert nem az az általánosságban vett, olykor negatív felhangot kapó típus, sokkal inkább egy pozitív, kreatív lélek, akinek nem mellesleg tündéri gyerekei vannak. Inez úgy döntött, hogy alkot nekünk valamit karácsonyra, ami kicsit közelebb hozza a családot,  a párokat vagy akár a barátokat. Elkészítette a Körvonal kártyákat, melyeknek egyetlen célja, hogy jobban megismerjük egymást, az alkotó éppen ezért az őszinteség játékának is hívja. Tökéletes ajándék, amit egy téli bekuckózós estén elővehetünk, és egy forró tea mellett bárkivel végigjátszhatunk, akihez szeretnénk picit közelebb kerülni.

Csemete fa játékok

Gondoltunk ám a gyerekekre is! A Csemete fa játékai jelen helyzetben különösen jól jöhetnek a kisgyerekes családoknak! Ezek ugyanis amellett, hogy lefoglalják a kicsiket, még mozgásfejlesztőek is. A különböző színes mászókák biztosan feldobják majd a picik mindennapjait!

Rumli

A Rumli egy igazán kedves márka, ami csodaszép füzeteket készít. Emellett pedig a cinizmus sem áll tőle távol, kitűzőire olyan feliratokat firkál, amik – ahogyan ő fogalmaz- „a magyar lét abszurditásait” fejezik ki. Ilyen például a „kikövettelek, mert túl jó az életed” felirat, hogy csak egyet említsünk. Jó humorérzékkel megáldott barátoknak kötelező!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek