fbpx

Ajándékötletek karácsonyra: bögrén és zoknin túl

Mindig hatalmas fejtörést okoz az embereknek, hogy mégis mivel lepjék meg a számukra fontos embereket.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Emlékszem, nálunk hagyomány volt kiskoromban, hogy a felnőttek megbeszélték, csak a gyerekek kapnak ajándékot, majd Szenteste mindenki beállított plusz egy edénykészlettel. Hogy elkerüljük a félreértéseket, a savanyú arcokat és kényszeredett mosolyokat, hoztunk pár tippet a fa alá.

Régi vágyak

Persze ez pénztárca függő is, de ha nem az a vágya, hogy körbe utazza a Földet, akkor próbáljunk valami olyan élményt szerezni az illetőnek, amire ő maga sajnálta eddig az időt vagy a pénzt. Lehet az egy fodrász, egy kozmetikai kezelés vagy egy wellnesshétvége. Ami pedig pénzbe sem kerül, de biztos, hogy megható lenne, ha például rég nem tudtatok időt tölteni együtt és ezért megleped egy közös utazással, vagy, hogy együtt elmentek valahova, ahova ő szeretne. A lényeg úgyis az, hogy a másik valóban örüljön és ki is használja az ajándékot.

Szeretet csomag

Most, hogy sokan talán nem tudnak találkozni egymással, igazán szép meglepetés lehet, ha távolról ugyan, de mégis meglepjük a másikat. Szerezz egy dobozt, és töltsd meg minden olyan dologgal, amiről tudod, hogy szereti a másik. Lehet ez csoki, cukor, vicces kis apróságok. De akár valami érzelmesebb is: fényképek, vagy egy előre felvett videóüzenet, amit le tud játszani. Bármi, ami tudatja vele, hogy bár nem lehettek együtt, gondolsz rá.

Virtuális színház

A színházak szinte mind átálltak a streamelésre, vagyis otthon élő vagy előre felvett előadásokat nézhetünk meg a kanapéról. Van, ahol már tudsz kupon formájában több előadást is megvásárolni, akár ajándékba, ezzel pedig a színházakat is támogatod. Biztos, hogy mindenki örülne ennek, aki eddig nem tudott eljutni egy darabra vagy mert vidéken él, vagy mert nem volt rá ideje. Sőt, akár egy közös program is lehet, hogy együtt megnézitek a kiszemelt színdarabot.

Kreatív és saját ajándék

A karantén alatt mindenki befőtt befőző, kenyérsütő és jógamester lett. Használd fel a sok kreatív energiát, ami benned van. Készíts akár saját finomságokat: lekvárt, aszaltgyümölcsöt, szárított teafüvet, szép festményt. Csomagold be ízlésesen és biztos, hogy jobban fognak neki örülni, mint a bolti változatnak. Hiszen ebben benne van a szíved, na meg az időd is.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32