fbpx
Mivel még egy darabig biztosan nem lesznek élőben megrendezve események, ezért gondoltuk összegyűjtünk pár olyan online programot erre a hónapra, amelyeket kár kihagyni. Így pedig, az ország bármely szegletéből tudjuk élvezni a különböző előadásokat, színdarabokat vagy beszélgetéseket. Jöjjenek a januári online programok.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Színház

Ha szeretnénk színházba menni legalább virtuálisan, és egyben támogatni is őket, akkor ajánlom a színháztv oldalát, ahol számos fővárosi és vidéki színház előadásait élvezhetjük online.

Amit kifejezetten ajánlunk az a Hamlet a Vígszínház előadásában január 16-án, 19:00-tól. Erre itt tudtok jegyet venni.

Január 30-án pedig a Dzsungel könyve 25 éves, jubileumi előadását követhetitek élőben itt.

Előadások

Ha érdekel a pszichológia és az önismeret, akkor szintén van pár nagyon jó online előadás a hónapban. Továbbá számos irodalmi, közéleti vagy technológiai kérdésről is lesz értekezés.

Január 14-én a Kik vagyunk mi? online esemény várja az érdeklődőket, ahol Háy János író, költő, valamint Récsei Noémi műsorvezető beszélget majd.

Január 18-át szintén érdemes bevésni a naptárba, ugyanis ekkor a Szülői mintáink, avagy neveltetésünk hatása a személyiségünkre előadást hallgathatjuk meg.

Szintén január 18-án, a Most vagy soha beszélgetéssorozat keretein belül lehetünk tanúi Mester Dóra Djamila és Feldmár András beszélgetésének a vágyról és szeretetről.

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai kara pedig ingyenes előadást tart Öreg fiatalok-fiatal öregek címmel, január 20-án.

Ha érdekel a technika, szoktál drónozni, akkor pedig ne hagyd ki január 12-én a Drónhasználat 2021 élő közvetítést, ahol az új szabályozásról lesz szó.

Zene, koncertek

Amennyiben pedig a zenét sem hanyagolnád akkor mindenképpen látogass el a MÜPA oldalára, ahol számos zenés előadás és koncert vár. Mint például a Müpa Home LIVE – Olivier Latry, a párizsi Notre-Dame orgonistája január 20-án.

Január 13-án pedig A Random Szerda Barabás Lőrinc trombitás vezetésével a budapesti hiphop-jazz színtér jeles képviselőiből alakult alkalmi formációkat vonultatja fel.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32