fbpx
Neked is álmod egy hátizsákkal körbe utazni Európát? Vagy bejárni az El Camino-t? Segítségedre lehetnek a tervezésben az utazós blogok, amik közül bemutatjuk most neked a személyes kedvenceinket.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Backpacker.hu

A Backpacker.hu utazós blog mögött Vigh Bori áll, aki 2013 óta életvitelszerűen utazik. Bejegyzései segítségével és egy kis bátorsággal bárki lehet hátizsákos utazó! Ha te is évek óta tervezgeted, hogy szeretnéd egyedül meghódítani a világot, Bori „semmi sem lehetetlen” attitűdje biztosan neked is ad kellő bátorságot. Személyes történetei és utazós beszámolói mellett pedig többek között arról is olvashatunk, hogyan váljunk digitális nomáddá.

15 tickets

Gáspár Fanni 15 tickets néven utazós blogol, eddig 5 kontinenst és 69 várost fedezett már fel. Honlapján az úti célokon kívül számos tippet, jó tanácsot is megoszt velünk a solo utazással kapcsolatban. Ami miatt érdemes még követni az az, hogy a megszokott turistatippeken túl, sok más érdekes oldalát fedi fel az adott városoknak. Ráadásul segítőkészsége abban is megmutatkozott, mennyire nyitottan és kedvesen állt szerkesztőnk, Dóri szinte ismeretlenül feltett cicás kérdéseihez.

Talpalatnyi történetek

Dóri és Edvárd nem megszokott, 347 napos nászútja ihlette a Talpalatnyi történetek utazós blogot. Az ő platformjuk azért különleges a 14 országon kívül, amit bejártak, mert találhatunk benne praktikus, környezetet óvó tippeket is, amiket bárki elsajátíthat utazásai során! Dóri és Edvárd egyébként a mindennapjaikban is törekednek a fenntartható életvitelre, érdemes őket akkor is követni, ha tanulnánk erről az életmódról!

Világgá mentem, majd jövök!

Szikszai Anna utazós blogja mindent tartalmaz, ami a low budget, tehát az alacsony költségvetésű utazások hozzávalója. Sőt, utánozhatatlan humorral fűszerezi mindezt. Nincsenek agyonszerkesztett képek, sem ferdített valóság, az ő beszámolóin keresztül a lányként egyedül és bátran utazás igazságát fogod megismerni. Blogja ezeken kívül sok érdekességet rejt még „gasztro-’ és „hasznos” témakörökben.

El Camino Frances Blog

Ha hátizsákos, Európát egy út alatt bejáró túrára nem is, az El Caminora az elmúlt években egyre többen indulnak. Az biztos is, hogy a gyalog megtett kilométerek száma a mediterrán környezetben sok megválaszolatlan kérdésünkre megoldást nyújthat életünk minden terén. Ha te is útnak indulnál, az El Camino Frances Blog hazai oldalt ajánlom, ahol minden szükséges információt a költségektől kezdve a felszerelésen át megtalálsz!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32