fbpx
Amióta az eszemet tudom, imádok rajzolni és egészen sokáig tartotta magát bennem az az elhatározás, hogy majd művész, grafikus leszek. Bár végül ez nem valósult meg, de elő szokott kerülni az ecset meg a papír időnként, és szívesen követek más grafikusokat is. Nézzünk pár nagyon tehetségeset közülük, akiket megtalálsz az Instagramon.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nematecsajod

Ha valaki szereti, ha a grafikák mögött karcos gondolatok is állnak, akkor mindenképp ajánlom neki Nematecsajod munkáit. Nem csak kreatív rajzok, de fontos üzentek is állnak a művek mögött, és soha nem rest kimondani azt, amit talán te nem is mernél. Mindezt pedig nagyon kreatívan teszi.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Én pont olyan lány vagyok ✨ (@nematecsajod) által megosztott bejegyzés

Firkaland

Bemutatkozásában azt írja, hogy pillanatrajzokat, illusztrációkat és kísérletezéseket láthatunk nála, de számomra nagyon kiforrottnak tűnnek a grafikái. Többféle stílust is megcsillant,  mégis nagyon egységes az egész instagram oldala. Kövessétek őt is bátran!

Biancart

Ő nem csak sima grafikákat, de egyedi, kézzel rajzolt pólókat és táskákat is készít. Vicces, találó üzenetek, vonalrajzok, letisztult grafikák várnak nála téged, amelyek nem csak szemet gyönyörködtetőek, de egyediek is. Támogassátok őt is!

Kávészörny

Egy méltatlanul kevés követővel rendelkező alkotó, akinek én személy szerint imádom a munkáit. Mindegyikbe van valami egyedi és humoros. Az alkotó látszik, hogy hajlamos az önreflexióra. Képei sok esetben a kávé köré épülnek, de sokkal többek annál.

Tollfirka

Engem egyből elvarázsolt az ő stílusa. Egyszerre mesés és letisztult. Amit én külön nagyra értékelek, hogy ő nem csak digitálisan alkot, hanem sokszor kézzel rajzol. Higgyétek el, elképesztően tehetséges! Grafikái nagyon sokszínűek és kísérletezőek, de ő is megtalálta már a stílusát.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32