fbpx
Beköszönteni látszik a tavasz, kinyíltak a cseresznyevirágok, nemrég pedig a Budapest Central European Fashion Week bemutatóit is megtartották online, a szezonhoz méltóan. Körbenéztünk ezért mi is, hogy a magyar divat ikonjai mivel készültek tavaszra!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nora Sarman

Mivel igencsak az idei esküvőszezon küszöbén állunk, ezért nem is kezdhettük volna mással a listánkat, mint a Nora Sarman márkával. Az elmúlt év történéseihez alkalmazkodva Nóra az új kollekciót mini esküvőkre, kisebb ceremóniákra tervezte. Darabjaira jellemző az egyszerűség, a harmónia, a lágyság. Nagy szerepet kapnak a kiegészítők, a kalapok és fátylak, amik remek csavart adnak az egyébként inkább minimál stílusú ruháknak. Idén kevesebb a tüll, a habos-babos királylány stílus, és több a visszafogott elegancia, ami teljesen új értelmet adott az esküvői divatnak.

Anna Daubner

Annát teljes mértékben magával ragadta a tavasz! Ennek köszönhetően legújabb tervezéseinek központjában egyértelműen a színek és a virágok állnak. A képen látható százszorszép mintájú blúz pedig már most egészen biztos, hogy a legnagyobb sláger lesz ebben a szezonban! Anna tökéletesen eltalálta az elegáns, nőies vonalat, amit egy kevés kislányos bájjal fűszerezett meg, és ez a kombináció a teljes kollekciót végig kíséri.

Anna Amélie

A színek az Annaamelié kollekciójából se hiányozhatnak, az Április néven futó modell egyik fő árnyalat például az erős világos narancs. A márka legújabb csodái pedig a metál színű kistáskák, amik már önmagukban is feltűnő darabok. De a tervező itt nem állt meg, a rá jellemző absztrakt minták is helyet kaptak a fényes anyagokon. Nem kizárt, hogy ezek a modellek fogják leginkább tarkítani Budapest utcáit a következő hónapokban!

Alma Vetlényi

Vetlényi Alma a magyar divatikonok között kiemelkedő a környezettudatos szemléletével. Tavaszi kollekcióját a tőle megszokott natúr színvilágban készítette el, a homoktól a bronzos narancsig találunk kollekciójában alkotásokat, amiket ezúttal megbolondított egy kis királykékkel és fuksziával is. Anyagok tekintetében a lenvászont izgalmas selyemmel egészíti ki, és a kényelem mellett a rendhagyó megoldásokra is nagy hangsúlyt fektet.

Nubu Studio

A Nubu-ban nem lehet csalódni, hiszen mindig hozza a tőle várt sportos és kényelmes minimál dizájnt, amit természetesen feldob az extra formákkal és egyedi, igényes anyagokkal. A fekete és a fehér náluk alapszín, de ez az egyhangúsággal távolról sem párosul! A Nubu darabjaival ebben a szezonban se fogunk mellé, legyen szó ruháról, vagy kiegészítőről. Ha örök darabokat keresünk, náluk jó helyen járunk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek