fbpx

Tőlük vásárolj, ha te is értékeled a kézműves kerámiákat

Nem kell ahhoz a kerámia nagy szerelmesének lenned, hogy egy-egy különleges bögre, tál, esetleg váza teljesen rabul ejtsen. Ebben a cikkben elhoztam azokat a kerámiaművészeket, akik munkájuk során számomra értéket képviselnek, ezért érdemesnek tartom támogatásukat.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Kontor Enikő

Kontor Enikő munkáival a Pauza-nak köszönhetően ismerkedtem meg. Ugyanis gyönyörű kerámiái megvásárolhatók ebben a fenntartható lakberendezésre szakosodott üzletben! Válogathatunk különleges tányérok, bögrék, vázák, virágtartók közül. Enikő munkáiban engem az általa képviselt színek és az egyediség varázsolt el. Érdemes őt követni, mert akár még kiállításokon is találkozhatunk művészetével.

Lakatos Ábel

Lakatos Ábel kerámiáival a Markett eseményen találkoztam. Azóta is bármikor megismerem a tárgyait sajátos tervezésükről. Ábel letisztult formákkal és színvilággal dolgozik, elmondása szerint a japán design, az organikus formák, és a 90-es évek videójátékainak 3D modellezése inspirálja. Kerámiáit azoknak ajánlom, akiknek fontos a tárgyak finomsága és tökéletessége.

Monomano

A Ne pazarolj csomagolásmentes bolt eseményének keretein belül vettem részt Monomano workshopján, ahol egy tálat készíthettem el. Nemcsak Eszter kedvessége és segítőkészsége, hanem termékei is igazán kivételesek. Engem nagyon megfogott az összes olyan tárgya, amin fenyőfák és hegyek vannak. De ezen kívül számos izgalmas munkáját megleshetjük online vagy a Ne pazarolj üzleteiben is. Vásárolhatunk tőle szappantartótól kezdve, bögréken át, a müzlistálakig mindenfélét.

Virágéknál

Papp Virág munkáját leginkább a női lét és a nőügyek határozzák meg, jelenleg főleg illusztrációkkal és handpoke tetkókkal foglalkozik, de nem áll távol tőle a kerámia sem. Korábban készített kerámiakígyókat, bögréket, ékszertartókat is, amiket a Sisko Studio-ban vásárolhatunk meg. Ha megtetszettek egyedi tárgyai, érdeklődjetek nála, hogy kaphatók-e. Ugyanis mindegyik limitált darabszámban készül!

Cókmók

Egy kedves barátnőm hívta fel a figyelmem a cok_mok nevű csapatra. Építész lányok kerámiáit vásárolhatjuk meg az instagram oldalukon keresztül. Viszont fontos tudni, hogy mindegyikből csak egy darab készült. Éppen ezért nem fogsz találni még egy ilyen bögrét, tányért, kiöntőt más háztartásban! Ha te is szeretnél egyet, légy résen, mivel a posztokban található tárgyakat egy szempillantás alatt megvásárolják.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32