fbpx

Csajos ékszerdoboz Budapest szívében – ZOÉ Fashion&Beauty&More

A ZOÉ Fashion&Beauty&More hazai slow szemléletű tervezőknek, vállalkozásoknak, és beauty csapatnak biztosít otthont Budapest szívében, a Dembinszky utcában. Cikkünkben bemutatjuk ezt a szuper kezdeményezést!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett tartalmi együttműködés

A Showroomban több hazai divattervező munkájával ismerkedhettek meg, melyek egytől-egyig nagyon különlegesek, színesek, és izgalmasak. A helyszínen lehetőségetek van felpróbálni a tervezők ruháit, és ha tetszik, akkor click&collect vásárlást követően már haza is tudjátok vinni azokat. Mit is jelent ez? Az üzletben készpénzzel nem, bankkártyás vásárlással/utalással azonban tudtok vásárolni.
Az üzlet webshopos átvételi pont is, így a munkahelyedről hazafelé sietve is beugorhatsz, és átveheted az odarendelt imádott darabodat: legyen szó ruháról, kozmetikumról, vagy táskáról.

ZOÉ Fashion&Beauty&More
ZOÉ Fashion&Beauty&More

A ZOÉ számára kiemelten fontos a slow irányzat, ezért kizárólag olyan kozmetikumok találhatóak meg az üzletben, amelyek ennek a kritériumnak megfelelnek. A márkáknál vannak kihelyezett teszterek, így vásárlás előtt lehetőségetek van arra, hogy kipróbáljátok, megillatozzátok azokat. Csak olyan készítmények kerültek a polcokra, amelyek állatkísérletmentesek, és természetes összetevőkkel rendelkeznek. Így megismerkedhettek az OLIVE AND OLIVA, a NEONATURE, és a SOINS termékeivel is.

A SHOWROOM térbe olyan márkákat válogattak be, amelyek kis szériás termékeket készítenek, zero waste dolgoznak, továbbá vannak olyan darabok is, amelyekből kizárólag 1 db készül. A helyszínen az alábbi tervezők vannak jelen: ANDREA ZIMITS, CHARMINA, HUSEW, JANKA, KOLOKOLO, KONYSSA, LILIARM PROJECT, MARSCHA, PLAYAME, ZAPI.

ZOÉ Fashion&Beauty&More
Husew termék / fotó: ZOÉ Fashion&Beauty&More

BEAUTY részükön Kardos Kitti dolgozik, aki végzett kozmetikus. Lehetőségetek van professzionális sminket kérni, továbbá szemöldök formázásra is kérhettek időpontot.

Csapatuk másik tagja Kiss Titanilla, aki meseszép körmöket készít el bárki számára. Fő iránya a géllakk: ügyfelei nagy része főként ezért érkezik hozzá. Még tud új vendégeket fogadni!

ZOÉ Fashion&Beauty&More
Smink és köröm / Fotó: ZOÉ Fashion&Beauty&More
Vannak olyan kérdések, amelyek gyakran merülnek fel, ezeket a ZOÉ csapata örömmel válaszolta meg előre.

Érkeznek még tervezők?

Igen, a ZOÉ Showroomjába még érkeznek újabb tervezők, de egyelőre még titok, hogy kik lesznek azok.

Lehet még jelentkezni a Showroomba?

Igen, még van pár helyük, azonban ezek már polcos helyek, így olyan tervezőket várnak, akiknek ez ideális lehetőség lenne.

Lesz a közeljövőben valamilyen akció?

IGEN! Április 30-án, 10:00-18:00 között Anyák napi akciós nap lesz. Több márka kínál kedvezményeket, kizárólag erre a napra vonatkozólag.
Ízelítőnek:
OLIVE AND OLIVA: -50% kedvezmény, minden helyszínen található kozmetikumra.
HUSEW: -20% minden termékre.
LILIARM PROJECT: -20% minden termékre.
PLAYAME: -20% minden termékre.
ZAPI: –20% minden termékre.

A beauty részükön pedig Kardos Kitti vár Benneteket, aki -30% kedvezményt biztosít minden szemöldök laminálásra, szemöldök henna festésre, továbbá a 3 órás privát sminkoktatásra is.

Hol található meg a ZOÉ?

A Városligettel szemben, a Dembinszky utca 32-es szám alatt.
Nyitvatartásunk: H-P, 10:00-18:00 között.

Kövessétek a Zoé Fashion&Beauty&More Facebook és Instagram oldalait, hogy ne maradjatok le az újdonságokról.

Végezetül pedig nézzétek meg a ZOÉ videóját, hogy betekintést nyerjetek az üzlet színfalai mögé!

Borítókép forrása: ZOÉ Fashion&Beauty&More, a képen Kolokolo márka látható.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek