fbpx

Jön a baba, készülhet a szoba!

Izgalommal teli várakozás a várandósság, ami alatt nagyon sok teendője van a leendő szülőknek. Ki kell építeni például az érkező gyermek kis birodalmát. Ehhez hoztunk ma egy kis segítséget, szuper magyar webshopok formájában!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Babyberry

A Babyberry-nél több márka termékeit is megrendelhetjük, ezért rendkívül széles a választék. Aki az egyszerűség híve, annak a legjobb hely az ő webshopjuk, mert  nagyon sok dolgot egyszerre tudunk beszerezni. Találunk házikó-ágyat, indián sátrat, benti facsúszdát, játékokat és lámpákat is. Mindezeken túl pedig dekorációs elemekből sincsen hiány, a kézzel készített makraméktól a szőnyegekig minden adott egy meghitt és dizájnos babasarok kialakításához.

Mesevár dekor

A Mesevár elsősorban a textíliákra koncentrál, azon belül is náluk az alvás került a főszerepbe.  Egyedi, mintás párnákat, babafészkeket készítenek, amik segítenek a legkisebbeknek a kényelmes pihenésben, és megakadályozzák, hogy a kiságyhoz üssék magukat. Ebből a célból külön rácsvédők is elérhetők, de ágyneműhuzatokat, játszószőnyegeket és horgolt játékokat is találunk a honlapjukon.

Mamilla store

A Mamilla store-nál személyes kedvencem ez a fa piaci árus szett, mert elképesztően aranyos és nagyon hasznos játék is egyben, amire akár – ahogyan a képen is látható – valódi fűszernövényeket, zöldségeket is helyezhetünk. Ez a webshop is nagyon széles termékkínálattal rendelkezik, egészen a baba kortól a nagyobb gyerekekig választhatunk játékok, fürdőszoba kiegészítők, bútorok, és olyan eszközök közül is, amik az utazást teszik könnyebbé a család számára.

Tetovált Asztalos

A Tetovált Asztalost instagramon van jelen, ott keressétek üzenet formájában. És, hogy miért? Mert ilyen és ehhez hasonló álom birodalmat készít kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Sőt, akár a szülőknek is! Lényegében bármit megvalósít, amit megálmodunk. Készített már gyerekágyat, játék konyhát, mászókát, sőt egy teljes lombkorona-kuckót is csúszdával! Keressétek bátran, a munkái alapján nem riad meg a kihívásoktól!

Yogoplay

A Yogoplay a játékok birodalma, ahol minden beszerezhető, ahhoz, hogy a gyerkőcök jól érezzék magukat! Találunk többféle játszósátrat, egyensúlyozódeszkát a kicsik fejlesztésére, fajátékokat minden mennyiségben, babaházat, autópályát, és még papírsárkányt is! Vannak emellett még mesekönyvek, és hátizsákok közül is válogathatunk, hogy ha meglátogatja a nagymamát a kicsi, akkor legyen mibe pakolni kedvenc játékait!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32