fbpx

„Több, jobb, frissebb lehetőségeket hoz és mindenki számára elérhető” – The Bright Academy

A The Bright Academy 2018-ban született meg. Ez egy rendkívül gyorsan fejlődő online tanfolyamokat kínáló platform, ami az innovatív szakmák kínálata mellett, a fenntarthatóság témáját is a szívén viseli.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

tartalmi együttműködés

Ronga Lilla, világutazó vállalkozó, a The Bright Academy alapítója. Emellett a Spirit Nails webshop vezetője, és üzleti tanácsadással is foglalkozik. Közgazdaságból és üzleti pszichológiából diplomázott, és azóta is folyamatosan igyekszik nőni, tapasztalni, képezni magát. Elmondása szerint a tanulásból, fejlődésből, fejlesztésből és építésből töltekezik. Számára értéket létrehozni szinte lételem, és örömmel tölti el, ha adhat.

Honnan jött a The Bright Academy ötlete?

A The Bright Academy ötlete 2018-ban született meg, amikor azon meditáltam, hogy teremthetnék egy termékenyebb közeget a tanulásra, az önmegvalósításra itthon. Az iskolában én nem voltam se bátorítva, se vezetve. Nem tanultam meg, hogyan hallgassak a szívemre, nem tudtam meg, miben vagyok jó, és azt sem mondták el, hogy elég egy dologban jónak lenni, akkor is értékes vagyok.

the bright academy
Ronga Lilla

Azt éreztem, hogy kell lennie egy megoldásnak, ami több, jobb, frissebb lehetőségeket hoz, és mindenki számára elérhetővé teszi ezt az érzést. Hogy igenis jó vagy valamiben, igen, meg tudod oldani, hogy munkává alakítsd és megélj belőle. Igen, érdemes az álmaidon dolgozni. Emellett szerettem volna az otthonról végezhető munka lehetőségeit terjeszteni Magyarországon. Aminek köszönhetően nem kell többé külföldre költözni jobb opciókat kutatva, és nem kell olyan munkahelyekre kényszeríteni magunkat, ami nem emel minket és ahol lehetetlen kiteljesedni.

Mi a The Bright Academy célja?

Célunk, hogy magyar nyelven, mindenki számára elérhetővé tegyünk olyan online kurzusokat, melyek globálisan keresettek, hiányszakmának számítanak, távmunka végzéséhez szükséges tudást adnak, segítenek a karrierváltásban, vagy egy boldogabb, fenntarthatóbb élet kialakításához nyújtanak segítséget. Szakterületükön elismert oktatók által összeállított, változatos online képzéseink saját tempóban, akár okostelefonról is elvégezhetőek. Ezt követően bizonyítványt adunk magyar, angol és német nyelven.

Milyen tanfolyamok közül lehet választani?

Több mint 40 féle tanfolyam közül lehet választani. Minden, ami igazán keresett online munka manapság, megtalálható, vagy rövidesen megtalálható lesz a weboldalon. Többek között lehet jelentkezni tech kurzusokra, üzleti és marketing tanfolyamokra, tanácsadó, coach képzésekre, fenntarthatósággal kapcsolatos kurzusokra.

Hogyan jelenik meg a környezeti és a társadalmi fenntarthatóság a The Bright Academy képzésein belül?

Ingyenesen elérhető, tudatos életmóddal kapcsolatos tananyagokkal igyekszünk segítséget nyújtani a téma iránt érdeklődőknek. Emellett minden vásárlás után ültetünk egy fát, az Eden Reforestation Projects non-profit szervezet közreműködésével.

the bright academy
The Bright Academy jótékonyság

Tavaly többek között az UNICEF Magyarországgal együttműködve indítottunk jótékonysági kampányokat, de rászoruló gyermekek és állatmenhelyek is részesei a The Bright Academy jótékonysági törekvéseinek.

Melyek a legnépszerűbb tanfolyamok?

A fizetős tanfolyamainkat keresettség és itthoni elérhetőség alapján válogattuk össze. Rengeteg érdekes szakmát lehet találni, ami online elvégezhető és egy egészen új világot tár elénk. Rendkívül népszerűek manapság a programozók és fejlesztők, grafikusok, designerek, coachok és marketingesek. Még mindig nagyobb a kereslet, mint a kínálat ezeken a területeken.

Szerinted mi áll emögött?

Azt látom, hogy az emberek élvezik, hogy a maguk urai lehetnek, rugalmas az időbeosztásuk, bárhonnan dolgozhatnak. Többé nem a munka körül forog a világ és ahhoz igazítjuk az életünket, hanem azért dolgozunk, hogy igazán élhessünk. A legtöbb szakma folyamatosan fejlődik, így sosem unatkoznak és a tanfolyamokat eszerint frissítjük és tesszük elérhetővé hallgatóink számára. Egy fantasztikus plusz ebben a világban, hogy bármikor átképezhetik magukat, ha úgy érzik önazonosnak.

Kinek szólnak a tanfolyamok, ki jelentkezhet?

Bárki, aki szeretné saját kezébe venni az életét és befektetne magába. Hallgatóink tudják, hogy rajtuk áll, mit hoznak ki magukból és vállalják a felelősséget ezért. Nagyon inspiráló látni, mennyien képesek erre. A jelentkezésnek nincs előfeltétele. A globális munkaerőpiacon már inkább a teljesítményedre fókuszálnak, nem a korodra vagy az egyetemi végzettségedre. Hajrá!

the bright academy
The Bright Academy online tanfolyam

Mik a jövőbeli célok?

Rengeteg új tanfolyam, ingyenes tananyag, érték-orientált cikk, videó és podcast várható 2021-ben is. Nagyon izgatottak vagyunk a további fejlesztésekkel kapcsolatban, amit az új platformokon mutatunk be idén. Ingyenes workshopokkal tervezünk egy újabb fontos szálat bevezetni a vállalkozásba, várunk mindenkit szeretettel.

Amennyiben szívesen tennél össze egy igényes tananyagot, útmutatót vagy blogcikket, esetleg szerepelnél a The Bright Academy YouTube vagy Spotify Podcast csatornáin, keress minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén. Együtt többet érhetünk el. Fejlődésre fel! Ha pedig felkeltettük az érdeklődéseket és szeretnél jelentkezni a The Bright Academy egyik képzésére, azt itt teheted meg.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32