fbpx

Születésnapi nyereményjáték

1 éves a Kollektív Magazin! Számunkra az olvasóink a legfontosabbak, ezért szeretnénk megajándékozni Titeket. Vegyél részt te is a születésnapi nyereményjátékunkban! Részletekért olvass tovább.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A nyereményjáték menete

Nincs más dolgod, mint 2021. 05. 18. 10:00 és 2021. május 30. 10:00 óra között készíteni egy fotót, ahogy épp a Kollektív Magazinon olvasod a kedvenc cikkedet vagy rovatodat, és feltölteni azt

  • saját Facebook vagy Instagram oldaladra posztként a #kollektivmagazintolvasok hashtaggel

VAGY

  • Instagram storydba, ahol tageld a @kollektiv_magazin oldalt és küldj erről egy printscreen-t nekünk üzenetben

VAGY

Facebookon a nyereményjátékról szóló posztunk alá

A nyertes egy általa választott online képzésen vehet részt a The Bright Academy jóvoltából!

Sorsolás: 2021. 05. 31. 12:00

Választható tanfolyamok: https://thebrightacademy.com/online-tanfolyamok/

The Bright Academyről

A The Bright Academy ötlete 2018-ban fogalmazódott meg Ronga Lilla által. Lilla célja egy olyan platform megvalósítása volt, ami magyar nyelven, mindenki számára elérhetővé tesz olyan online kurzusokat, melyek globálisan keresettek, hiányszakmának számítanak, távmunka végzéséhez szükséges tudást adnak, segítenek a karrierváltásban, vagy egy boldogabb, fenntarthatóbb élet kialakításához nyújtanak segítséget.

A The Bright Academy azóta már egy rendkívül gyorsan fejlődő online tanfolyamokat kínáló platformmá nőtte ki magát, ami az innovatív szakmák kínálata mellett, a fenntarthatóság témáját is a szívén viseli. Szakterületükön elismert oktatók által összeállított, változatos online képzéseink saját tempóban, akár okostelefonról is elvégezhetőek.

Több mint 40 féle tanfolyam közül választhatunk. Szinte minden, ami igazán keresett online munka manapság, megtalálhatóa weboldalon. Többek között lehet jelentkezni tech kurzusokra, üzleti és marketing tanfolyamokra, tanácsadó, coach képzésekre, fenntarthatósággal kapcsolatos kurzusokra. 

Olvassátok el a The Bright Academyről szóló cikkünket, hogy többet megtudjatok a lehetőségekről!

További információk

A nyereményjátékot a Kollektív Magazin szervezi.

A nyereményjátékot támogatja: The Bright Academy

A határidők változtatásának jogát fenntartjuk.

Kérdés estén vedd fel velünk a kapcsolatot az info@kollektivmagazin.hu e-mailcímen! 

A játékszabályról részletesen itt olvashatsz

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32