fbpx

Ide bújj el a világ elől-faházak itthon

Ha valami igazán természetközeli és intim utazásra vágysz, és valóban szeretnél elrejtőzni a világ zajától, akkor én mindenképp a faházakat ajánlom. Szerencsére akad itthon jópár nagyon igényes.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Zöld Kabin faház

Aki szereti, vagy még nem járt Kismaros környékén, annak ez az erdőszéli faház csodás választás lehet. Hegyekre nyíló kilátás, és a természet békéje várja a pihenni vágyókat. Van itt hatalmas terasz, ahol mindig jól esik kiülni, de tudunk bográcsozni, sütögetni is. Télen, vagy ahogy hűvösebbre fordul az idő, az egyedileg elkészített üvegház ad megoldást, aminek köszönhetően nem kell lemondanunk a természet közelségéről.

Zenkuckó

Ez a Rácalmáson található, 50 négyzetméteres mesebeli kuckó két ember számára igazi romantikát biztosít. A faház teljesen téliesítve van, így akár a hidegben, a kandallóban ropogó tűz mellett is tudjátok egymás társaságát élvezni. A kertben lehet bográcsozni, sütögetni. A faház 10 percre található a Nagy-szigettől, de a rácalmási Duna szakaszt is érdemes felfedezni. Nemrég szauna is épült, a teljes ellazulás érdekében. Valamint légkondi és Wifi is elérhető, ha szükségét érezzük.

Kerekerdő házikó

Újból a Kismarosnál járunk. Ez a házikó a slow living mozgalom nevében jött létre, valódi szerelemprojektként. Itt nincs Wifi vagy tv, csak a természet, sütögetés, könyvek, és társasok. Ha szeretnétek egy igazi kis ékszerdobozban feltöltődni, és elszökni a város zajától, akkor ez a tökéletes hely számotokra.

Ló-beálló faház

Aki szereti a lovakat, és szívesen sportolna is pihenés mellett, akkor itt a helye. Bárdudvarnokon, Kaposvártól nem messze, a Zselici Tájvédelmi Körzetben találjuk ezt a kis faházat, ami egy domb tetejére épült, ahonnan csodás panoráma tárul elénk. A naplementéket pedig a lovakkal körülvett magaslesről is megcsodálhatjuk. Akinek már hiányzik a természet és a madárcsicsergés, az jöjjön ide.

Treehouses

Noszvajon, az erdőszélén található az ország legismertebb glampingje. Már maga az enteriőr elvarázsolhat minket, hát ha még megtudjuk, hogy van itt pezsgőfürdő, szauna és minibár is. De érdemes felfedezni a Bükki Nemzeti parkot, és a lombház környékén található tavakat is. Leshetünk itt hullócsillagot, és még számos izgalmas program vár minket, amit biztosan nem fogunk megbánni.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32